Angyali mese gyerekeknek – a tűz és jég szertartása

34.

Angyali mese gyerekeknek – a tűz és jég szertartása

Az Idő Folyójánál szerzett bölcsességek és tanítások után Lila és az Elfelejtett Őrzők újabb kalandra készültek. Az erdő mélyén újabb különleges hívást éreztek, amely ezúttal a tűz és a jég elemeihez vezette őket. Egy nap, amikor az erdő különösen csendes volt, Lila furcsa meleget és hideget érzett egyszerre, mintha a két ellentétes elem egyszerre hívta volna őt.

Lila és az Őrzők elindultak a hívás irányába, és hamarosan egy eldugott tisztásra érkeztek, ahol egy különleges oltárt találtak. Az oltár egyik oldalán egy tűzoszlop emelkedett, amely élénken lobogott, míg a másik oldalon egy jégoszlop állt, amely hűvösen ragyogott. Az oltár körül ősi szimbólumok és varázsjelek díszelegtek, amelyek a tűz és a jég elemeinek egyesülését szimbolizálták.

Az oltár előtt egy bölcs, idős mágus állt, akinek arca mindkét elemet tükrözte: egyik oldala tűzben, másik oldala jégben pompázott. “Üdvözöllek benneteket a Tűz és Jég Szertartásán,” mondta a mágus mély, rezonáló hangon. “Én vagyok Glacius, a tűz és a jég őrzője. Ez a szertartás az elemek egyensúlyát és harmóniáját ünnepli.”

Lila és az Őrzők leültek az oltár köré, és Glacius elkezdte mesélni az elemek történetét. “A tűz és a jég ellentétes elemek, de együtt alkotják az egyensúlyt és a harmóniát,” magyarázta a mágus. “A tűz az élet és az energia szimbóluma, a jég pedig a nyugalom és a tisztaság jelképe. Mindkettőre szükség van ahhoz, hogy az élet teljes és kiegyensúlyozott legyen.”

A mágus megmutatta nekik, hogyan használhatják a tűz és a jég erejét a gyógyításra és a harmónia megőrzésére. “A tűz melegséget és energiát ad, míg a jég hűti és tisztítja a testet és a lelket,” mondta Glacius. “Az elemek egyesítése segít megtalálni az egyensúlyt és a békét önmagunkban és a világban.”

A szertartás részeként Lila és az Őrzők részt vettek egy különleges rituáléban, amely során mindkét elem energiáját magukba fogadták. A tűzoszlopból származó hőt és energiát, valamint a jégoszlopból származó hűvös nyugalmat és tisztaságot egyesítették önmagukban. Érezték, ahogy a két ellentétes elem harmóniában egyesül bennük, és megértették, hogy az élet minden aspektusában szükség van az egyensúlyra.

A rituálé után Glacius egy különleges ajándékkal lepte meg őket: két kristállyal, amelyek az elemek erejét hordozzák. “Ezek a kristályok emlékeztetni fognak titeket az elemek egyensúlyára és erejére,” mondta a mágus. “Használjátok őket bölcsen és szeretettel.”

Lila és az Őrzők hálásan fogadták az ajándékokat, és megígérték, hogy mindent megtesznek azért, hogy az elemek tanításait alkalmazzák az életükben és Fényerdeje védelmében. Ahogy visszatértek az erdő szívébe, mindannyian érezték, hogy a Tűz és Jég Szertartásán szerzett tapasztalatok mélyen megváltoztatták őket.

Gabriella

Angyali mese gyerekeknek – Lila Angyal, és a Szél és Föld Harmóniája

A tartalom nem másolható!