Angyali mese gyerekeknek – Lila és a Fényerdő zenei ünnepe

15.

Angyali mese gyerekeknek – Lila és a Fényereje zenei ünnepe

Miután Lila angyal felfedezte a Titkos Kertet és annak csodáit, a Fényerdeje élete újra a megszokott kerékvágásba térhetett volna. Azonban nem sokkal a kalandok után, egy új meghívás érkezett hozzá. Ezúttal a meghívást Harmonia, az erdő Zenevarázslója küldte, aki egy különleges zenei ünnepet tervezett, hogy ünnepelje az erdő harmóniájának helyreállását és Lila bátor tetteit.

A meghívásban Harmonia arra kérte Lilát, hogy segítsen neki összegyűjteni az erdő különböző zenei hangjait, amelyekkel egy varázslatos szimfóniát szeretett volna előadni az ünnepen. Lila izgatottan vállalta a feladatot, tudva, hogy ez egy újabb lehetőség arra, hogy mélyebben kapcsolódjon az erdő és annak lakóihoz.

Lila először az erdő északi részére látogatott, ahol a folyóvizek csobogását gyűjtötte össze. Ezután a mély erdőbe ment, ahol a szél susogása és a madarak éneke tette gazdagabbá a gyűjteményét. Minden új hangot egy különleges, varázslatos üvegben tárolt, amit Harmonia adott neki a hangok megőrzésére.

A gyűjtögetés során Lila találkozott néhány régi baráttal is, akik szívesen csatlakoztak a kezdeményezéshez. Együtt felfedezték az erdő rejtett zugait, ahol különleges hangok rejlettek, mint például a föld alatti barlangok mélyén érő cseppek kongása, vagy az őszi levelek ropogása a hajnalban.

Végül, amikor minden hangot összegyűjtöttek, Lila visszatért Harmoniához, aki már alig várta, hogy elkezdje a hangok varázslatos összeállítását. Az ünnepi nap elérkeztével az egész erdő összegyűlt a nagy tisztáson, ahol Harmonia a gyűjtött hangok segítségével előadta a “Fényerdeje Szimfóniáját”.

Ahogy a zene elindult, mindenki ámulatba esett. A hangok tökéletes harmóniája úgy tűnt, mintha maga az erdő zenélne nekik. A fák, a folyók, a madarak és a szél együtt énekeltek, ünneplve az együttélés és a természet szépségét. Lila, miközben hallgatta a zenei ünnepet, mélyen megérintette az az érzés, hogy milyen erős kapcsolat fűzi őt és barátait az erdőhöz.

Az ünnep végén, amikor a zene elcsendesült, mindenki csendben maradt egy pillanatra, hálásan élvezve a béke és nyugalom érzését, amit a zene hozott nekik. Lila büszkén nézett körül, tudva, hogy az erdő és annak lakói erősebbek és összetartóbbak, mint valaha.

Gabriella

Angyali mese gyerekeknek – Lila és a Kristálytó titka