Angyali mese gyerekeknek – Lila és az újjászületés ünnepe

24.

Angyali mese gyerekeknek – Lila és az újjászületés ünnepe

A végső összecsapás után, amely során Lila és az Elfelejtett Őrzők legyőzték Malthort, a sötét varázslót, Fényerdeje ismét békés és harmonikus hely lett. Az erdő lakói úgy döntöttek, hogy méltóképpen megünneplik a győzelmet és az erdő újjászületését. Egy nagyszabású ünnepséget szerveztek, hogy mindenki együtt örülhessen és hálát adhasson a bátorságért és összefogásért, amely megmentette otthonukat.

A nagy tisztáson gyűltek össze az erdő lakói. Mindenféle előkészületek folytak: a tündérek színes virágokat és fényszálakat szőttek az ünnepi díszekhez, az állatok friss gyümölcsöket és finomságokat hoztak, míg a fák és növények különleges illatokat bocsátottak ki, hogy még varázslatosabbá tegyék az estét.

Lila és az Őrzők a tisztás közepén álltak, és boldogan figyelték, ahogy az erdő lakói együtt dolgoznak, hogy az ünnepség tökéletes legyen. Ahogy a nap lement, és a hold felkelt, az egész erdő fényben úszott.

Az ünnepség megkezdődött, és Lila előrelépett, hogy beszédet mondjon. “Kedves barátaim,” kezdte mosolyogva, “ez az ünnepség nem csak a győzelmünkről szól, hanem arról is, hogy milyen erősek vagyunk együtt. Az összefogásunk és a szeretetünk tette lehetővé, hogy legyőzzük a sötétséget, és újra békét hozzunk az erdőbe.”

Arden, Elowen és Thorn is felszólaltak, megköszönve mindenki bátorságát és kitartását. Elowen különösen megköszönte az erdő szellemeinek segítségét, akik nélkül nem sikerült volna helyreállítani az egyensúlyt.

Az ünnepség során különféle előadások és játékok szórakoztatták az egybegyűlteket. A tündérek varázslatos táncot jártak, amely a természet elemeit idézte meg, az állatok pedig ügyességi versenyeken mérhették össze erejüket és gyorsaságukat. A zene és a nevetés hangja betöltötte az erdőt, mindenki boldogságban és békében élvezte az estét.

Az ünnepség csúcspontjaként Lila és az Őrzők egy különleges szertartást tartottak. Egy nagy, aranyló fénysugarat küldtek az ég felé a Fény Kristályának erejével, amely szimbolizálta az erdő újjászületését és az összefogás erejét. A fény sugarai a csillagokig értek, mintha az egész univerzumnak hírül adnák Fényerdeje győzelmét és békéjét.

Ahogy az éjszaka lassan véget ért, és a hold nyugovóra tért, az erdő lakói fáradtan, de boldogan tértek vissza otthonaikba. Lila és az Őrzők elégedetten néztek körbe, tudva, hogy bár még sok kihívás várhat rájuk, együtt képesek lesznek bármivel szembenézni.

Gabriella

Angyali mese gyerekeknek – Lila és a rejtélyes forrás

A tartalom nem másolható!