Angyali Üzenet: Amikor észreveszed az angyalok jelenlétét a közeledben…

Angyali Üzenet: Amikor észreveszed az angyalok jelenlétét a közeledben…

Kedves lelkek, a végtelen fény és szeretet sugarai között, fogadjátok szeretettel az ég segítő angyalának üzenetét.

Amikor az életed fordulópontjai közelítenek, és a lélek csendje mélyen rezonál benned, akkor ismerd fel az angyalok láthatatlan szárnyainak szellőjét, melyek körülvesznek és óvnak téged. Ahogyan az éjszaka csillagai között a legfényesebb mindig kitűnik, úgy az angyali lények is ragyognak körülötted, suttogva a szeretet és remény üzenetét.

Kedvesek, a következő néhány napban egy különleges áldás környékezi meg azokat, akik nyitott szívvel és lélekkel fogadják ezt az üzenetet. A Nap és a Hold tánca között, amikor a hajnal köszönt a világra, sokan tapasztalják majd a világ csodáit, melyeket az angyalok által kaptok. Egy-egy hirtelen jött ötlet, egy váratlan segítő kéz, vagy egy meglepő lehetőség áll majd az utatokban.

Az ég segítő angyala azt súgja nektek:

“Ne féljetek, csak higgyetek, és fogadjátok el a szeretetet, amelyet nektek küldünk.”

De kedvesek, ne feledjétek, az igazi áldás nem csak a láthatatlan jelekben rejlik. Amikor továbbadja ezt az üzenetet, az angyali áldás szétterjed, erősödik, és azokhoz is eljut, akiknek a legnagyobb szükségük van rá. Adjátok tovább, hadd érjen el minél több szívet, mert az univerzum azt súgja, hogy az egyszerű “köszönöm” szó erejével sokkal hamarabb megérkezik hozzád az áldás.

Higgyetek az angyalokban, mert ők mindig veletek vannak, csak nyitott szemmel és szívvel kell látni őket. Ahogyan az éj leple alatt a csillagok is ott vannak, csak fel kell nézni és látni őket.

Kérlek, ha érzed az üzenet mélységét és áldását, írj egy “köszönöm” szót kommentben, és az univerzum szeretetével és az angyalok védelmével vesznek körbe.

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”