Az Angyali gyógyító erő szárnyalása – Íme a kulcs a mennyei királyságához!

Az Angyali gyógyító erő szárnyalása – Íme a kulcs a mennyei királyságához!

Drága olvasóm,

Az Univerzum mai, neked szóló üzenete az angyali gyógyító erő csodájáról szól: “Nyitott vagyok az angyali gyógyító erőre. Megbízom abban, hogy Isten angyalai képesek gyógyítani a sebeimet, mind a fizikai, mind a lelki síkon.” Ez a mai nap megerősítése.

Emlékezz a Biblia történetére, ahol a beteg ember a Bethesda tónál várta az angyal érintését, hogy gyógyulást nyerjen (János 5:1-9). Mint ahogy az angyal a történetben képes volt gyógyulást hozni, úgy az Univerzum azt üzeni ma neked, hogy a te életedben is megnyilhatnak a csodák.

Az angyali gyógyító erő az Isteni szeretet csodája, amit a bibliai történetekben is gyakran láthatunk. Az angyalok – mint Isten követei – képesek gyógyítani a sebeinket, segíteni minket a fájdalmaink feldolgozásában, és visszaadni az erőnket és az életerőnket.

“Én vagyok az Úr, aki meggyógyítalak.” (2Mózes 15:26) – ez a mai nap inspiráló idézete, melyet a Biblia szavai ihlettek.

Az Univerzum azt üzeni neked, hogy higgy az angyali gyógyító erőben, és higgy a változásban. Ne félj kérni Isten angyalainak segítségét a gyógyulásodban, mert ők mindig készen állnak, hogy támogassanak és segítsenek neked.

Isten áldjon benneteket!

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!