Az Angyali Gyógyító Erő Szárnyalása

Az Angyali Gyógyító Erő Szárnyalása

Drága olvasóm,

Az Univerzum ma neked szóló üzenete az angyali gyógyító erő csodájáról szól: “Nyitott vagyok az angyali gyógyító erőre. Megbízom abban, hogy az angyalok képesek gyógyítani a sebeimet, mind a fizikai, mind a lelki síkon.” Ez a mai nap megerősítése.

Az angyali gyógyító erő egy különleges adomány, amit az angyalokkal való kapcsolatunk által érezhetünk. Az angyalok képesek gyógyítani a sebeinket, segíteni minket a fájdalmaink feldolgozásában, és visszaadni az erőnket és az életerőnket.

Gondolj a “Titok” című könyvre, ahol Rhonda Byrne elmeséli egy férfi történetét, aki hosszú ideje szenvedett egy krónikus betegségben. A férfi végül elkezdett meditálni, és segítséget kért az angyaloktól. Rövid idő alatt a férfi egészségi állapota csodálatos módon javult, és újra képes volt teljes életet élni. Ez az angyali gyógyító erő csodája.

A mai nap üzenete, hogy higgy az angyali gyógyító erőben, és higgy a változásban. Az angyalok képesek gyógyítani a sebeidet, és segíteni a gyógyulásodban.

“Amikor az angyalok gyógyítanak, a fájdalom és a szenvedés helyét a szeretet és a megértés veszi át.” – ez a mai nap inspiráló idézete, melyet Doreen Virtue, a híres angyalkommunikátor szavai ihlettek.

Az Univerzum azt suttogja a füledbe, hogy higgy az angyali gyógyító erőben, és higgy a változásban. Ne félj kérni az angyalok segítségét a gyógyulásodban, mert ők mindig készen állnak, hogy támogassanak és segítsenek neked.

Szeretettel,

Az Univerzum

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!