Az Angyali Kert varázslatos története: Oszd meg és gyújtsd meg a szeretet lángját!

Az Angyali Kert varázslatos története: Oszd meg és gyújtsd meg a szeretet lángját!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Kedves Olvasó,

Most egy csodálatos történetet hoztunk számodra, melynek hőse egy gyönyörű kis kert, amire angyalok vigyáztak és aminek az energiája világszerte terjedt.

Egy nap, egy szelíd lélek, aki különösen érzékeny volt az angyalok jelenlétére, egy elhagyatott kertet talált a város szívében. Ennek a kertnek a belseje tele volt színes virágokkal és buja növényzettel, de valami még ennél is varázslatosabbat rejtett.

Mikor a nő belépett a kertbe, érezte, hogy valami egészen különleges helyen jár. A virágok között angyali energiákat érzett, és hallotta, ahogy a szél halkan suttogja az angyalok üzeneteit. Az angyalok azt suttogták neki: “Oszd meg szeretetünket a világgal, és megsokszorozódik az ereje!”

Ezután a nő szorgalmasan dolgozott a kertben, hogy minden szeglete olyan gyönyörű legyen, mint ahogyan ő látta. És mikor a kert megújult, megosztotta annak képét a közösségi médiában, az angyalok üzenetével együtt.

Az angyalok üzenetének ereje csodálatos volt. Ahogy az emberek olvasták és továbbadták, úgy nőtt a szeretet lángja, erősítve a világ szeretetenergiáját. A kert képei bejárták a világot, és mindenhol, ahol megjelentek, az emberek érezték az angyali jelenlétet.

Mindenki, aki látták a képeket, vagy olvasták a történetet, részesült az angyalok szeretetében és védelmében, erősítve saját kapcsolatukat az égi lényekkel.

Oszd meg te is ezt a történetet, hogy te is részesülj a szeretetenergia áldásában, és továbbiaknak is eljuttathasd az angyalok üzenetét! Amikor tovább adtad, akkor mondjuk el együtt ezt az imát:

“Kedves Angyalaim, köszönöm, hogy velem vagytok. Segítsetek, hogy én is közvetíthessem a szeretetet és a fényt a világban. Ámen.”

Az angyalok szeretnek benneteket, és mindig ott vannak melletted!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!