Az angyalok ajándéka – A megbocsátás csodája

Az angyalok ajándéka – A megbocsátás csodája

Kedves Barátom,

Az égi atyák egy varázslatos ajándékkal készültek neked, amely a megbocsátás csodája. Az angyalok azt üzenik, hogy a megbocsátás képes megszabadítani az elmédet és a szívedet azoktól a terhektől és fájdalmaktól, amelyek megakadályozzák boldogságod és belső békédet.

Az angyalok azt mondják, hogy a megbocsátás egy ajándék, amelyet magunknak adunk, és amely lehetővé teszi számunkra, hogy tovább haladjunk az életben, és megtaláljuk az igazi boldogságot és belső béke állapotát.

Az angyalok egy idézettel is szeretnének ajándékozni neked: “Az angyalok szeretetet hoznak, és a megbocsátás csodáját adják nekünk.” Ez az idézet azt jelzi, hogy az angyalok segítenek nekünk megtalálni a szeretetet és a megbocsátás erejét, amely lehetővé teszi számunkra, hogy elengedjük a múlt fájdalmait és tovább haladjunk az életben.

Az angyalok azt is szeretnék, hogy ezt az imát mondd el velük együtt: “Kedves angyalaim, köszönöm, hogy segítetek nekem megtalálni a szeretetet és a megbocsátás erejét. Kérlek, add nekem az erőt és a bátorságot, hogy megbocsássak azoknak, akik megbántottak engem, és hogy magam is megbocsássak azoknak, akiknek vétkeztem. Segíts, hogy megtaláljam az igazi békét és belső nyugalmat, és hogy boldogabb életet éljek. Köszönöm az élet minden ajándékát, és hálás vagyok az angyaloknak minden segítségükért.”

Kedves Barátom, az angyalok szeretetteljesen várják, hogy megtaláld a megbocsátás csodáját, amely lehetővé teszi számodra, hogy elengedd a múlt fájdalmait és tovább haladj az életben. Bízz bennük, és hagyd, hogy segítsenek neked megtalálni a boldogságot és az élet értelmét.

Az angyalok ajándéka – a megbocsátás csodája lehetővé teszi számodra, hogy átadjad az élet terheit az angyaloknak, és megtaláld a belső békét és nyugalmat. Emeld fel szívedet és légy hálás minden megbocsátás ajándékáért, amelyet az angyalok küldenek neked. Bízz bennük és hagyd, hogy vezessenek az élet utazásán. Az angyalok szeretetteljesen várják, hogy megosszák veled a megbocsátás csodáját, és segítsenek megtalálni a boldogságot és az élet értelmét.

Szeretettel,

Pozitív Gondolatok


Kedves Olvasó! Ha Önnek is tetszett ez az üzenet, kérjük ossza meg Facebookon az ismerőseivel. A megosztással segíthet másoknak is megtalálni az utat a bőség és a boldogság felé. Köszönjük, hogy velünk tartott!


2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!