Az angyalok háttérben dolgoznak: Felkészülhetünk a sorsunk csodás fordulatára!

Az angyalok háttérben dolgoznak: Felkészülhetünk a sorsunk csodás fordulatára!

Szeretett Olvasóim,

Olyan időszakban élünk, amikor gyakran úgy érezhetjük, hogy minden a feje tetejére állt, és nem látjuk a fényt az alagút végén. De emlékezzetek, hogy még a legnehezebb időszakokban is, az angyalok ott vannak velünk, dolgoznak a háttérben, hogy segítsenek nekünk a legjobb utat találni.

Az angyalok mindig ott vannak, hogy segítsenek nekünk, de tiszteletben tartják a szabad akaratunkat. Ezért fontos, hogy mindig kérjünk segítséget tőlük, mert ez ad nekik “engedélyt” arra, hogy beavatkozzanak az életünkbe!

A mai nap üzenete az, hogy bármilyen nehéznek is tűnhet a helyzet, az angyalok ott dolgoznak a háttérben, hogy a sorsunk jóra forduljon. Csak bízzunk bennük, és legyünk nyitottak az általuk küldött jelekre.

Ezzel a gondolattal szeretnék megosztani veletek egy imát, amit elmondhatsz, amikor úgy érzed, hogy szükséged van az angyalok segítségére:

Mai Nap Ima:

“Drága Angyalaim, tudom, hogy ott vagytok velem, és dolgoztok a háttérben. Kérem, segítsetek abban, hogy észrevehessem a jeleket, amelyeket küldtök, és hogy bízzak abban, hogy mindig a legjobbat akarjátok számomra. Köszönöm, hogy velem vagytok. Ámen.”

Most pedig, hadd osszak meg veletek egy áldást is:

“Áldjon meg téged az Univerzum szeretete, és engedd, hogy az angyalok segítségével jóra forduljon a sorsod. Bízz benne, hogy a legjobb mindig eljön hozzád, még ha néha nem is látod azonnal.

Ámen.”

Bízzatok az angyalokban, szeretett olvasóim. Még ha nem is látjátok őket, tudjátok, hogy ott vannak veletek, és mindig a legjobbat akarják számotokra. Csak legyetek türelmesek, és hagyjátok, hogy az ő szeretetük vezessen titeket.

Az Univerzummal összhangban,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK