Az angyalok ölelése

Az angyalok ölelése

Sarah fáradtan ült egy a padon a park közepén. A nap sugarai kellemesen simogatták az arcát, de a szíve nehéz volt. Annyi minden történt mostanában az életében – a szakítás Tommal, a munkahelyi gondok, a legjobb barátjával való vita. Úgy érezte, minden szétesik körülötte.

Lehunyta a szemét, és vett egy mély lélegzetet. “Bárcsak tudnám, mit tegyek!” – sóhajtott fel magában. Abban a pillanatban egy gyengéd fuvallat cirógatta meg az arcát, mintha csak egy láthatatlan kéz simította volna meg. Meglepetten nyitotta ki a szemét.

A pad mellett egy ragyogó alak állt, akit fénylő, opálos ruhába burkolt a napfény. Sarah lélegzete elakadt. Az alak rámosolygott, ez olyan érzés volt, mint amikor az ember hazaér egy hosszú út után.

-Ne félj Sarah! – szólalt meg lágy, dallamos hangon. – A nevem Haniel, és azért jöttem, hogy elmondjam, nem vagy egyedül a gondjaiddal!

Sarah döbbenten meredt rá, és képtelen volt megszólalni.

-Tudom, min mész keresztül – folytatta Haniel kedvesen. – De szeretném, ha tudnád, hogy az angyalok mindig veled vannak. Még akkor is, amikor úgy érzed, reménytelen helyzetben vagy.

Az angyal közelebb lépett, és a kezét Sarah vállára tette. Abban a pillanatban Sarah szívét olyan béke és szeretet töltötte el, mint még soha. Érezte az angyalok jelenlétét, látta a fényt, ami körülvette őket.

-Bízz bennünk Sarah, és bízz magadban! – suttogta Haniel. – Hallgass a szívedre, és kövesd a lelked iránytűjét! Mi mindig vezetni fogunk Téged.

Aztán az angyal alakja halványulni kezdett, majd eggyé vált a fénnyel. De a jelenléte, a szeretete továbbra is ott maradt Sarah szívében.

A lány egy újfajta erőt érezve állt fel a padról. Tudta, hogy bármi is történik az életében, nincs egyedül. Az angyalok mindig ott vannak vele, és ott is lesznek, hogy vezessék, erőt és hitet adjanak neki. Egy mosollyal az arcán indult tovább az úton, készen arra, hogy bátran szembenézzen minden kihívással!

Szeretettel,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

 

A tartalom nem másolható!