Az angyalok segítsége mindig a legváratlanabb pillanatban érkezik hozzád!

Az angyalok segítsége mindig a legváratlanabb pillanatban érkezik hozzád!

Kedves Olvasóim!

Ma egy különleges üzenettel szeretnék hozzátok szólni, egyenesen az angyalok birodalmából. Tudjátok, sokszor érezzük úgy, hogy magunkra maradtunk az élet nehézségeivel, és nincs kiút a problémáinkból. De hadd mondjam el nektek, hogy ez egyáltalán nincs így! Az angyalok mindig velünk vannak, és a legváratlanabb pillanatokban nyújtanak segítő kezet.

Ahogy a Biblia is tanítja: “Mert megparancsolja angyalainak, hogy vigyázzanak rád minden utadon.” (Zsoltárok 91:11) Igen, Isten elküldi hozzánk az Ő mennyei követeit, hogy óvjanak, vezessenek és támogassanak minket. Néha egy kedves idegen képében jelennek meg, máskor egy belső sugallatként, amely a helyes irányba terel minket.

És most hadd osszak meg veletek egy jó hírt is! Látom, hogy sokan közületek nagy változások előtt álltok. Talán egy új munkahely, egy költözés vagy egy fontos döntés vár rátok. Ne féljetek, mert az angyalok már most azon dolgoznak, hogy minden a legjobban alakuljon számotokra! Bizonyos vagyok benne, hogy hamarosan csodálatos meglepetések érnek majd titeket, és olyan ajtók nyílnak meg, amelyekről álmodni sem mertetek.

De addig is, engedjétek meg, hogy továbbítsam nektek a Segítség Angyalának üzenetét:

“Drága Gyermekem! Tudom, hogy néha úgy érzed, egyedül vagy, és senki sem ért meg téged. De én mindig itt vagyok melletted, készen arra, hogy erőt és bátorságot öntsek a szívedbe. Bízz bennem, és engedd, hogy a szeretetem átöleljen téged! Amikor a legkevésbé számítasz rá, akkor fogok megjelenni, hogy átsegítselek az akadályokon. Csak nyisd ki a szemed és a szíved, és felismered majd a jelenléteme!”

Most pedig, kedveseim, kérlek titeket, hogy csatlakozzatok hozzám ebben a rövid imában:

“Drága Mennyei Atyám, köszönöm, hogy elkülöd hozzám az angyalokat, hogy vigyázzanak rám és segítsenek az utamon. Kérlek, nyisd fel a szemem, hogy felismerjem a jelenlétüket, és mindig emlékezzek arra, hogy sosem vagyok egyedül. A Te szereteted és gondviselésed örökké velem van.

Ámen.”

Bízzatok az angyalokban, kedveseim, és engedjétek, hogy a fényük beragyogja az életeteket! A csodák ott várnak rátok, néhány lépésre tőletek!

Szeretettel,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 




pozitív gondolatok blog

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

 

A tartalom nem másolható!