Az angyalok üzenete: A félelem helyett válaszd a hitet!

Az angyalok üzenete: A félelem helyett válaszd a hitet!

Drága Fényhordozók!

Ma egy olyan üzenetet hozok nektek az angyalok világából, amely mindannyiunk életét megváltoztathatja. Arról szól, hogy a félelem helyett válasszuk a hitet, és bízzunk a Teremtő gondviselésében. Sokszor hagyjuk, hogy a bizonytalanság és a kétségek elhomályosítsák a reményt a szívünkben, pedig az isteni szeretet mindig utat talál hozzánk, még a legsötétebb helyzetekben is.

Jézus maga bátorít minket: “Ne nyugtalankodjék a ti szívetek: higgyetek Istenben, és higgyetek énbennem.” (János 14:1) Igen, a hit az a fénysugár, amely áttör a félelmek felhőin, és megmutatja nekünk a kiutat. Az angyalok most azt üzenik, hogy bízzunk a bennünk rejlő isteni erőben, és bátran merjünk szembenézni minden kihívással.

Engedjétek meg, hogy megosszak veletek egy látomást a hittel teli élet csodáiról! Ahogy a félelem helyett a bizalmat választjátok, úgy nyílnak meg előttetek új távlatok és lehetőségek. Ne lepődjetek meg, ha olyan ajtók tárulnak fel, amelyekről álmodni sem mertetek! Az angyalok már most azon munkálkodnak, hogy a hiteteken keresztül valóra váltsák legmerészebb vágyaitokat.

Hallgassuk meg a Hit Angyalának szavait:

“Drága Gyermekem!

Tudom, hogy néha olyan könnyű félni és kételkedni, de én arra hívlak, hogy válaszd a hitet! Bízz abban, hogy a Teremtő végtelen bölcsességgel és szeretettel irányítja az életedet. Én mindig melletted állok, és erőt adok, hogy a félelmek helyett a reményt válaszd. Képzeld el, ahogy a hited fénye beragyogja az egész lényedet, és csodákat vonz az életedbe!

Csak higgy, és meglátod Isten dicsőségét!”

Most pedig mondjunk együtt egy hitimát:

“Mindenható Atyám, ma a félelmek helyett a hitet választom. Arra kérlek, emeld a hitemet, és segíts bízni a Te végtelen jóságodban és bölcsességedben! Tudom, hogy a Te szerető kezed vezet engem, még akkor is, amikor nem látom tisztán az utat. Add, hogy a hitem fénye beragyogja a szívemet, és vonzza a csodákat az életembe! Hiszem, hogy Veled minden lehetséges, és a félelmek nem tarthatnak fogva többé.

Ámen.”

Kedveseim, tegyétek le a félelmeiteket az Úr kezébe, és engedjétek, hogy a hit vezessen titeket! Emlékezzetek: az angyalok mindig mellettetek állnak, és segítenek megerősíteni a bizalmatokat. Merjetek bátran hinni, és meglátjátok, hogy a csodák valóra válnak az életetekben!

A hit fényében,

Gábor

pozitív gondolatok blog

Lelki útravaló a mai napra – 06.04.


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/

A tartalom nem másolható!