Az angyalok üzenete: A hála a szíved mágnese

Az angyalok üzenete: A hála a szíved mágnese

Drága Áldott Lelkek!

Ma egy olyan üzenetet szeretnék megosztani veletek, amely egyenesen az angyalok szívéből érkezik. Arról szól, hogy a hála az egyik legcsodálatosabb eszköz, amellyel bevonzhatjuk az áldásokat az életünkbe. Amikor hálát érzünk mindazért, amink van, akkor olyan rezgéseket bocsátunk ki, amelyek tovább gyarapítják a jót és a szépet a világunkban.

Pál apostol bölcsen tanítja: “Mindenért hálát adjatok, mert ez az Isten akarata Jézus Krisztus által a ti javatokra.” (1 Thesszalonika 5:18) Igen, a Teremtő azt szeretné, ha a szívünk állandóan a hála állapotában lenne, mert tudja, hogy ez a kulcs a bőséghez és a boldogsághoz. Az angyalok most arra bátorítanak minket, hogy tegyük a hálát az életünk központi gyakorlatává.

Hadd fessem fel nektek, milyen csodák várnak rátok, ha a panaszkodás helyett a hálára hangolódtok! Ahogy elkezditek észrevenni és értékelni az élet ajándékait, úgy szaporodnak meg körülöttetek a jó dolgok. Ne lepődjetek meg, ha váratlan meglepetések és örömök érkeznek hozzátok! Az angyalok már most azon dolgoznak, hogy a hálátokon keresztül megnyissák az utat a legszebb álmaitok megvalósulásához.

Hallgassuk a Hála Angyalának üzenetét:

“Drága Gyermekem! A szíved egy csodálatos mágnes, amely a rezgésével vonzza a valóságodat. Ha a hálára hangolódsz, akkor egyre több okod lesz a hálára. Én mindig melletted állok, és segítek észrevenni mindazt a jót és szépet, ami már most is körülvesz téged. Csak nyisd ki a szemed és a szíved, és engedd, hogy a hála átjárjon minden pillanatot! Hidd el, hogy ezzel beindítasz egy olyan folyamatot, amely egyre magasabb szintekre emel téged.”

Most pedig adjunk együtt egy hálát:

“Szerető Istenem, hálás szívvel köszönöm mindazt a számtalan ajándékot és áldást, amellyel elhalmozol nap mint nap. Köszönöm az életemet, a szeretteimet, a kihívásokat és a lehetőségeket. Kérlek, segíts, hogy mindig észrevegyem a jót és a szépet magam körül! Add, hogy a hála legyen a szívem állandó hangoltsága, amely vonzza a legszebb csodákat. Tudom, hogy minden okkal történik az életemben, és hálás vagyok a Te tökéletes vezetésedért. Ámen.”

Kedveseim, tegyétek a hálát az életetek iránytűjévé, és figyeljétek meg, hogyan változik körülöttetek a világ! Engedjétek, hogy az angyalok segítsenek még mélyebben a hála rezgésébe kerülni, és meglátjátok, mennyi csoda vesz körül benneteket. Ne feledjétek: a hálás szív mágnesként vonzza a legszebb áldásokat és örömöket.

A hála szeretetében,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/

A tartalom nem másolható!