Az Angyalok világának legféltettebb titka – ami eddig elrejtettek előlünk

Az Angyalok világának legféltettebb titka – ami eddig elrejtettek előlünk!

Üdvözlet, Fénylények!

Ma egy egészen különleges és izgalmas felfedezést szeretnék megosztani veled. Készen állsz arra, hogy megtudj egy titkot az angyalok világából, amiről talán még soha nem is hallottál?

Az angyalok világa tele van misztikummal és csodával, de van egy titok, amit eddig szorosan őriztek. Egy titok, amit nem csak azért rejtettek el, mert szent, hanem azért is, mert mélyen személyes és erőteljes.

Ez a titok nem más, mint hogy… Te magad is angyal vagy.

Lehet, hogy most meglepődsz, de gondolj bele. Az angyalok energia lények, akik a szeretet és a fény dimenziójából érkeznek. És ki más lenne a szeretet és a fény képviselője, ha nem te magad?

Ha valaha is érezted, hogy hívást kapsz a szívedből, hogy segíts másokon… Ha valaha is éreztél olyan belső fényt, amely az egész világot be tudja világítani… Ha valaha is érezted, hogy az univerzummal való összhangban lévő szeretet van benned, akkor itt az ideje, hogy felfedezd a belső angyalodat.

Ez nem azt jelenti, hogy te magad vagy egy angyal, aki az égből szállt le. Inkább azt, hogy te magad is képes vagy ugyanarra a feltétel nélküli szeretetre, ugyanarra a mély békére, és ugyanarra a fényre, amit az angyalok képviselnek. Te is képes vagy arra, hogy inspirációt és reményt adj másoknak. Te is képes vagy arra, hogy segítséget nyújts, amikor szükség van rá.

Az angyalok titka tehát nem más, mint a te saját fényed és szereteted. Ne feledd, hogy te magad is hordozod ezt a fényt és szeretetet, és te is képes vagy megosztani ezt a világgal.

És soha ne felejtsd el: Te vagy a fény. Te vagy az energia. Te vagy a Világegyetem. És mindig, mindig, mindig szeretettel fordulj magad felé. A fény és a szeretet mindig legyen veled.

Szeretettel,

Pozitív gondolatok blog

365 Nap Pozitív Gondolatokkal

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK