Az Angyalok Zenéje: Az Égi Szeretet Hangjai

Az Angyalok Zenéje: Az Égi Szeretet Hangjai

Kedves Olvasónk!

Valaha volt egy zeneszerző, Samuel, aki egész életét a zene szeretetének szentelte. Minden napot azzal töltött, hogy dallamokat és szimfóniákat alkotott, de valami mindig hiányzott a zenéjéből. Hiányzott belőle a szeretet és a lelkesedés, amit akkor érzett, amikor fiatalon először találkozott a zenével.

Egy nap, amikor különösen elkeseredettnek érezte magát, Samuel leült a zongorájához, és imádkozott. Kérte Istent, hogy mutassa meg neki a zenét, ami a szívéből származik, a zenét, ami igazán örömet és reményt hoz az embereknek.
Aztán, egy éjszaka, Samuel álmot látott. Az álomban egy angyal jött el hozzá, aki csodálatosan énekelt. Az angyal énekének hangjai tiszták és gyönyörűek voltak, és tele voltak szeretettel és örömmel.

“Samuel,” szólt az angyal. “Isten szeretete minden zenében ott van. Csak nyitottnak kell lenned arra, hogy hallgasd és érezd. Ne feledd, hogy ‘az Úr szívének jó dolgot énekelni’ (Zsoltárok 33:1), ezért hagyd, hogy a szíved vezessen.”
Amikor Samuel felébredt, az angyal énekének hangjai még mindig a fejében csengtek. Leült a zongorájához, és elkezdett játszani. A dallamok, amelyek most a zongorájából származtak, a szívéből jöttek. Tele voltak szeretettel, örömmel és reménnyel.

Samuel zenéje elkezdett megváltozni, és vele együtt az élete is. Emberek messzi vidékről is eljöttek, hogy meghallgassák, mert érezték a szeretetet és a békét, amit a zenéje adott nekik. Samuel végre megtalálta a zenét, amit mindig is kerestet.
Kedves Olvasó, az angyalok zenéje rád is találhat, csak nyitottnak kell lenned a befogadására! Bármilyen helyzetben is vagy, Isten mindig ott van veled, és az Ő szeretete mindig körülvesz minket. Samuel története azt tanítja nekünk, hogy amikor nyitottak vagyunk az égi szeretetre, csodálatos dolgok történhetnek az életünkben!

Kérlek, oszd meg ezt az üzenetet, hogy minél több emberhez eljusson. Minél többen osztják meg ezt az üzenetet, annál több ember érezheti meg az angyalok zenéjének szeretetét. Isten áldjon mindnyájatokat, és bízzatok az angyalok szeretetében!

 

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK