Az égi segítők áldása akkor érkezik az életedbe, amikor egyáltalán nem számítasz rá

Az égi segítők áldása akkor érkezik az életedbe, amikor egyáltalán nem számítasz rá!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Üdvözöllek, Kedves Olvasó!

Az életünket sokszor olyan események, lehetőségek és meglepetések szövik át, amelyeket nem vártunk, de amelyek csodálatos módon gazdagítják életünket és segítik fejlődésünket. Isten gondoskodása gyakran ezen a váratlan módon mutatkozik meg, és ezek a “meglepetések” valójában az Ő égi segítőinek ajándékai.

“Adjatok, és adatik nektek: jó, megrázott, szorított, csordultig töltött mértékkel adnak az öletekbe. Mert amilyen mértékkel mértek, olyan mértékkel mérnek nektek.” (Lukács 6:38)

A Biblia szerint, amikor adunk, kapunk. Az adakozás azonban nem csak pénzügyi vagy anyagi értelemben értendő. Az idő, a szeretet, az odafigyelés, a segítségnyújtás mind-mind olyan értékek, amelyeket megoszthatunk másokkal. Az élet egyensúlya azt diktálja, hogy amikor adunk, kapunk is cserébe – gyakran váratlan és csodálatos módon.

Most pedig íme néhány gyakorlati tanács, hogy hogyan nyisd meg a szívedet és az életedet az égi segítők áldása előtt:

  1. Állj nyitott szívvel a váratlan lehetőségek előtt: Sokszor az áldások a legváratlanabb formákban jelennek meg. Ne zárd ki a lehetőséget, hogy Isten olyan módon segít, amit előre nem látsz.

  2. Adj szeretettel és bőségesen: Ne félj adni – szeretetben, időben, energiaformában vagy akár anyagi javakban. Mindig emlékezz arra, hogy “amit vetünk, azt aratjuk”.

  3. Ne feledd megköszönni az áldásokat: Minden áldás egy lehetőség a hálára. Mindig köszönd meg amit kaptál, még a legapróbbakat is.

Imával zárjuk a bejegyzést:

“Mennyei Atyánk, hálát adunk a végtelen szeretetedért és gondoskodásodért. Köszönjük, hogy mindig gondoskodsz rólunk, még akkor is, amikor a legkevésbé számítunk rá. Kérünk, nyisd meg a szívünket és az életünket az égi segítők áldásai előtt, és segíts nekünk adni szeretettel és bőségesen. Jézus nevében kérünk, Ámen.”

Bízz benne, hogy az égi segítők áldása mindenkor elérhető számodra, és készen áll, hogy megérkezzen az életedbe, amikor a legkevésbé számítasz rá. Legyél nyitott, légy hálás, és soha ne feledd, hogy Isten mindig gondoskodik rólad!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!