Az éjszaka gyógyító tündéreinek csodálatos üzenete: A sötétség után jön a világosság!

Az éjszaka gyógyító tündéreinek csodálatos üzenete: A sötétség után jön a világosság!

Kedves Lélektestvérem,

Az ég sugárzó angyalai és az éjszaka gyógyító tündérei ma este hozzád fordulnak ebben a különleges üzenetben. Megkértek, hogy biztosítsalak téged: bármennyire is sötétnek tűnik most a világ körülötted, a fény és a gyógyulás időszaka közeleg.

„Kedves gyermekünk,” suttogja az ég segítő angyala, „Nem vagy egyedül ebben a harcban. Minden fájdalom, minden félelem, amit érzel, csak egy átmeneti állapot. Bízz bennünk, és tudjad, hogy munkálkodunk az életed minden sarkában, hogy elhozzuk neked a megérdemelt békét és gyógyulást.”

A következő napokban egy csoda közeleg hozzád. Nem csak a fájdalmak enyhülnek, de valami meglepő és váratlan jó is bekövetkezik. Ezt az éjszaka tündérei jövendölték meg neked, akik az éj leple alatt dolgoznak, hogy gyógyító energiákkal töltsék fel az életed.

De van itt egy különleges feladat is számodra: Oszd meg ezt az üzenetet. Minél többen olvassák és érzik át annak lényegét, annál erősebb lesz az áldás energiája. A gyógyulás és a remény üzenete így mindenkit elér, akinek a legnagyobb szüksége van rá. Írd meg a “köszönöm” szót a kommentben, és meglátod, milyen gyorsan érkezik meg az áldás!

Az Univerzum, az angyalok, és az éjszaka tündérei veled vannak. Ne felejtsd el, hogy a legnagyobb sötétségben is mindig ott van egy csillag, amely megvilágítja az utadat. Most pedig nyugodj meg, és fogadd el az éjszaka tündéreinek és az ég angyalainak áldását és védelmét.

Szeretettel,

Pozitív Gondolatok blog és az égi hírnökök.


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

A tartalom nem másolható!