Az elengedés, megszabadulás lelki terhektől, és a belső gyermek vígasztalása

Az elengedés, megszabadulás lelki terhektől, és a belső gyermek vígasztalása

Kedves Olvasó,

Szeretnék megosztani veled egy üzenetet az elengedésről, a lelki gyógyulásról, a belső gyermek fontosságáról, valamint a hála erejéről. A gyógyulási folyamat részeként elengedni és gyógyítani a múlt sebeit és a belső gyermeket, valamint megtanulni értékelni a jelen pillanatban rejlő áldásokat, segít abban, hogy teljesebb, boldogabb életet éljünk.

Az elengedés és a lelki gyógyulás fontossága nemcsak a testi, hanem a lelki egészségünk szempontjából is alapvető jelentőségű. A múlt sebeit hordozva nemcsak fizikai fájdalmat érezhetünk, hanem lelki terheket is cipelünk, amelyek gátolják fejlődésünket és a boldogságunkat.

A belső gyermek fogalma azt jelenti, hogy mindannyiunkban él egy gyermeki rész, aki érzelmileg sérülékeny és törékeny. A belső gyermek gyógyítása során felismerjük és elfogadjuk a gyermekkorunkban átélt érzelmeket és tapasztalatokat, amelyek befolyásolják a felnőttként meghozott döntéseinket és érzéseinket.

A hála ereje segít abban, hogy a jelen pillanatban találjuk meg a boldogságot és az elégedettséget. A hála gyakorlása által ráébredünk, hogy életünkben számtalan áldás van, amelyekért érdemes hálát adni, és ezáltal képesek vagyunk a pozitívumokra összpontosítani.

Az angyalok üzenete az elengedésről, a lelki gyógyulásról és a belső gyermekről:

Kedves Lélek, az angyalok szeretettel körülvesznek téged és támogatnak abban, hogy elengedd a múlt sebeit és gyógyítsd a belső gyermekedet. Ők arra kérnek, hogy bízz bennük és magadban, és engedd be a szeretetet életedbe. A hála ereje által megtalálod az örömöt és a boldogságot a jelen pillanatban.

A szép üzenet, amit az olvasóink számára küldenek:

“Amikor képes vagy elengedni a múlt sebeit és gyógyítani a belső gyermekedet, megtapasztalod az igazi szabadságot és örömöt. Az angyalok melletted állnak ebben a gyógyulási folyamatban, és szeretettel támogatnak minden lépésedben. Bízz a változásokban és önmagadban, mert képes vagy a csodálatos átalakulásra és növekedésre.”

A lelki gyógyulás folyamatában fontos lépések a következők:

  1. Felismerés: Ismerd fel a múltbeli sebeket és érzéseket, amelyek még mindig hatással vannak rád, és fogadd el, hogy ezek részei az életednek.

  2. Elengedés: Engedd el a múlt fájdalmait és megbocsátást gyakorolj magad és mások iránt.

  3. Gyógyítás: Dolgozz azon, hogy gyógyítsd a belső gyermekedet, és teremts kapcsolatot a szeretetteljes, gondoskodó felnőtt éneddel.

  4. Hála: Gyakorold a hálaadást, és összpontosíts a jelen pillanatra, hogy megtaláld az örömöt és a boldogságot az életedben.

Szeretnénk megosztani veled néhány mondatot a belső gyermek vígasztalására:

“Kedves Lélek, emlékezz arra, hogy a belső gyermeked érzékeny és törékeny, és szeretetre és gondoskodásra vágyik. Engedd, hogy a szeretet áradjon felé, és öleld át a kisgyermekkori énedet. Hallgasd meg az érzéseit, és biztosítsd arról, hogy értékes, szeretett és elfogadott. Az angyalok a segítségedre sietnek ebben a folyamatban, és szeretettel vezetnek téged a belső gyermek gyógyításának útján.”

Az angyalok azt is üzenik, hogy az elengedés és a lelki gyógyulás nem egyik napról a másikra történik. Ez egy folyamat, amely időt és türelmet igényel. Légy türelmes magaddal és az angyalokkal, akik melletted állnak ebben a gyógyító folyamatban.

Ez a cikk remélhetőleg inspirál és emlékeztet arra, hogy az elengedés, a lelki gyógyulás és a belső gyermek gyógyítása által képesek vagyunk a boldogság, a szeretet és az elégedettség megtalálására. A hála gyakorlása pedig segít, hogy a jelen pillanatban megtapasztaljuk az életünkben lévő áldásokat és örömöket.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK