Az élet szövete: az életünk történetének, az érzelmeinknek, a kapcsolatainknak és a döntéseinknek az összessége

Az élet szövete: az életünk történetének, az érzelmeinknek, a kapcsolatainknak és a döntéseinknek az összessége

Kedves Olvasó!

Az élet csodálatos ajándék, melyet mindannyian kapunk, és melyet mindannyian a saját utunknak megfelelően élünk meg. Az élet egy szövet, melyet a gondolataink, tetteink és érzéseink fonják össze. Ez a szövet a hálából és a szeretetből szőtt szálakból áll, melyek összefonódnak egymással, és az életünket alkotják.

A háláról szólva, nem tudok elmenni az élet alapelve, azaz az “adni és kapni” elve mellett. Az élet során sok ajándékot kapunk, sok emberrel találkozunk, és sok olyan helyzettel szembesülünk, amelyek segítenek az életünk alakításában. Azonban nem csak azt kell látnunk, hogy mennyi ajándékot kaptunk az élettől, hanem azt is, hogy mennyit adtunk mi magunk másoknak.

Ha hálásak vagyunk, akkor tudjuk értékelni azokat az ajándékokat, melyeket az élet ad nekünk. A hálával áldást adunk az életnek, és ezzel megsokszorozzuk azt az örömöt, melyet az ajándékokkal kapcsolatban érzünk. A hálával kapcsolatban Müller Péter egyik kedvenc idézete jut eszembe: “Az ember akkor boldog, ha nem azt keresi, hogy mit kap az élettől, hanem hogy mit adhat neki.”

A szeretetről szólva, az a szál, amely összeköti az életünk fonáljait. A szeretet az, amely lehetővé teszi, hogy az életben átélt nehézségeket és küzdelmeket könnyebben átvészeljük, és az élet szépségeit megéljük. A szeretet által csodálatos kapcsolatokat alakíthatunk ki másokkal, és általa képesek vagyunk egységbe olvadni a körülöttünk lévő világgal.

A szeretet mindent legyőz, és mindent képes megváltoztatni. Az igazi szeretet olyan erő, melyet semmi sem tud legyőzni. A szeretet által meg tudjuk érteni másokat, elfogadni a különbözőségeket, és képesek vagyunk megbocsátani azoknak, akik esetleg bántottak bennünket.

Az élet szövetében a háláról és a szeretetről szőtt szálak összefonódnak, és alkotják az életünk mintáját és színét. Az életünk során találkozunk olyan helyzetekkel és emberekkel, akikkel különböző szálakat szőhetünk a szövetbe. Azonban az élet egyik legfontosabb feladata, hogy megtanítsa nekünk, hogyan kell hálásaknak lennünk az ajándékokért, és hogyan kell szeretetet adni és kapni.

Az élet szövete tehát az életünk történetének, az érzelmeinknek, a kapcsolatainknak és a döntéseinknek az összessége. Az élet szövete egyedi, ahogy az ember is egyedi. Minden egyes szál a saját történetünket, élményeinket, érzéseinket és vágyainkat hordozza.

A szövés folyamata sosem áll meg, az élet folyamatosan halad előre, és újabb és újabb szálak kerülnek bele. Az életünk szövete készen van, amikor elérjük a végét, és akkor ismerjük fel az életünk mintáját, amikor visszatekintünk rá. Az élet szövete azonban sosem fejeződik be, amíg élünk, folyamatosan szőjük tovább.

Az élet szövete tehát a háláról és a szeretetről szól, melyek az élet alapvető értékeit képviselik. Ha hálásak vagyunk az élet ajándékaiért, és ha szeretettel adunk és kapunk, akkor az életünk szövete szép, gazdag és boldog lesz.

Remélem, hogy ez a bejegyzés inspiráló volt számodra, és hogy segített megérteni, hogy az életünk hogyan kapcsolódik a hálához és a szeretethez. Kívánom, hogy az élet szövete mindig szép és boldog legyen, és hogy mindig hálásak és szeretetteljesek legyünk az élet ajándékaiért. Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzést, és további szép napot kívánok neked!

pozitív gondolatok

Kedves Olvasó! Ha Önnek is tetszett az angyali üzenet, kérjük ossza meg Facebookon az ismerőseivel. A megosztással segíthet másoknak is megtalálni az utat a bőség és a boldogság felé. Köszönjük, hogy velünk tartott!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!