Az Elfeledett Prófécia: egy angyali üzenet a világ lelkeinek

Az Elfeledett Prófécia: egy angyali üzenet a világ lelkeinek

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Kedves olvasónk,

Légy üdvözölve ezen a szent találkozáson, amint megnyitjuk szívünket, lelkünket, és elménket a mennyei bölcsesség és igazság befogadására. Bölcsességünk és erőnk, valamint belső békénk a világban való létünk minőségét befolyásolja, és éppen ezért fontos, hogy átengedjük magunkat ennek a csodás angyali üzenetnek, amely mélyen megérinti szívünket.

Volt egyszer, egy világ, mely csak fényből és szeretetből állt. A legtisztább szándék vezérelte lények, az angyalok lakoztak itt. Volt közöttük egy, aki az Isteni Igazság őrzője volt – Selaphiel, a Világosság Angyala. Bár az ő otthona a mennyei birodalom volt, szíve mélyén érzett egy hívást, egy égető vágyat, hogy a földi világban élőkkel is megossza ezt a tudást.

Egy nap, Isten megengedte, hogy Selaphiel a földre szálljon, hogy a világosság és békesség üzenetét hirdesse. Az emberek között járt, elszomorodva látta a szenvedést, a kétséget és a félelmet, amit az emberek a szívükben hordoztak. És így Selaphiel beszélt hozzájuk:

“Nem látjátok, hogy mindegyikőtökben benne van a világosság, a bölcsesség és a szeretet forrása? Nincs szükség félelemre vagy kétségbeesésre. Az élet, amit éltek, a ti saját utatok, melyet a szívetek szerint kell járnotok. Létezésünk igazi értelme a szeretet. A szeretet által találjuk meg a belső békénket, és tudjuk legyőzni a félelmeinket.”

Ez az ősi történet egy igazságot rejt számunkra, kedves olvasók. Az a fény, amit Selaphiel szavai jelképeznek, bennünk él. Egy ősi tudás, melyet talán elfelejtettünk, de mindig ott rejtőzik szívünk mélyén.

Emlékezzünk rá, hogyan engedhetjük be szívünkbe az angyali világosságot:

“Szeretett Selaphiel, a Világosság Angyala, A te mennyei fényedhez fordulok, Kérem, vezess bennünket a világosságban és békességben. Segíts nekünk megtalálni a szeretet forrását szívünk mélyén, Hogy jobban megérthessük és szerethessük önmagunkat és másokat. Hozd elénk a belső békénket és az igazi örömöt. Ámen.”

Engedjük meg magunknak, hogy a szeretet és a világosság legyen az iránytűnk. Selaphiel angyali üzenete arra emlékeztet minket, hogy a belső békénk forrása saját szívünkben található, és a világban való létünk minősége ezen a belső harmónián alapul. Ha összhangban élünk szívünkkel és lelkünkkel, meg fogjuk találni a békét, a boldogságot és az örömöt, amire mindannyian vágyunk.

Emlékezzünk és elmélkedjünk ezen a szent történeten, és engedjük, hogy a bennünk rejlő angyali fény felragyogjon. Ebben a nagy univerzumban minden egyes lélek egy csodálatos ajándék, és mindenkiben ott rejtőzik a fény, mely képes átformálni a világot.

Kérlek, osszátok meg ezt az üzenetet, hogy minden lélekben felragyogjon az angyali fény, és mindenki ráébredjen a bennünk rejlő Isteni Igazságra.

Békesség legyen veletek mindig!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!