Az ima ereje: A mindennapi csodák kulcsa!

Az ima ereje: A mindennapi csodák kulcsa!

Kedves Olvasó!

Elgondolkodtál már azon, mennyire hatalmas eszköz van a kezedben, amikor imádkozol? Sokan az imát egy kívánságlistához hasonlítják, ahol kérünk valamit a Mennyei Atyától. De az ima sokkal több ennél. Az ima a te személyes kapcsolatod Istenhez, ahol a hit által közösen teremtitek a jövődet.

“Ne aggodalmaskodjatok semmi felől, hanem minden dologban az imádság és a könyörgés által hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt.” – Filippi 4:6

Gyakran emlékeztetünk benneteket arra, hogy az ima az, amely átalakítja a lehetetlent valósággá, a gyengeséget erővé, a betegséget gyógyulássá. Nem számít, hogy milyen kihívásokkal nézünk szembe, az ima az, ami kisegít minket a bajok tengeréből.

Ebben a hónapban különösen erős az ima ereje. Ezt az időszakot az égiek a csodák hónapjának nevezik, ahol a legegyszerűbb imák is hatalmas változásokat hozhatnak. Sokan közületek váratlan ajándékokban és áldásokban részesülnek, amelyek erősíteni fogják a hiteteket és megújítják a reményeteket.

Éppen ezért, kedves olvasó, ne hagyd, hogy a mindennapi élet zaja elfeledtesse veled az imádság csodálatos erejét. Használd minden nap, és látni fogod, ahogyan a Mennyei Atya ereje működik az életedben!

De ne felejtsd el, az ima ereje nem csak a tiéd. Oszd meg ezt az üzenetet másokkal, és lásd, ahogy az imák ereje kibontakozik az ő életükben is. Ahogy az ima hálózata egyre nő, és a csodák hulláma elér mindenkihez. Minél többen osztják meg, annál hatalmasabb a változás, amit együtt hozhatunk létre.

Veled vagyok ezen a csodálatos úton. Ne feledkezz meg az ima erejéről, mert Isten mindig meghallgat és válaszol. Ámen.

Angyali imák minden napra ide kattintva érhető el! 

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

A tartalom nem másolható!