Az ima jelentősége a mindennapokban: Mennyei Kommunikáció, ami Megváltoztatja az Életed!

Az ima jelentősége a mindennapokban: Mennyei Kommunikáció, ami Megváltoztatja az Életed!

Kedves Olvasóim,

Az ima egy erőteljes eszköz, mely segít kapcsolatba lépni a Teremtővel, bárhogy is nevezzük Őt. Az ima a mi emberi szavainkkal fejezi ki a szívünk legmélyebb vágyait, félelmeit és háláját. A Biblia számos helyen utal az ima erejére és jelentőségére, mint például a Filippi 4:6-ban: “Semmiért se aggódjatok, hanem mindenben imádsággal és könyörgéssel, hálaadással tárjátok Isten elé kéréseiteket!”

Az Ima Jelentősége

Az ima adja a lelki erőt és bátorságot, hogy szembenézzünk életünk nehézségeivel. Lehetőséget ad arra, hogy elcsendesedjünk, és meghalljuk Isten halk szavát. Az ima az életünk könyve, ahol minden fejezetben az érzéseinkkel, gondolatainkkal és reményeinkkel találkozunk.

Íme egy ima a mindennapokhoz:

“Drága Istenem, köszönöm, hogy velem vagy minden lépésemben. Kérem, töltsd be szívemet békével és bizalommal, hogy biztos lehessek abban, hogy jelenléteddel átsegítesz minden kihíváson. Kérlek, mutasd meg számomra az utat, és adj erőt ahhoz, hogy kövessem azt. Ámen.”

Az alábbi áldás a tiéd lehet:

“Áldjon meg téged Isten minden nap, minden órában. Legyen erőd az ő szeretetében, bátorságod az ő bölcsességében, és reménységed az ő ígéreteiben. Ámen.”

Az ima egy híd, ami összeköt minket Isten szeretetével és békéjével. Az ima által a Teremtőre szegezzük tekintetünket, és ezáltal megerősödünk. Légy bátor, és használd az imát útmutatóként a mindennapokban!

Isten áldjon benneteket!

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK