Az Univerzum bőséggel ajándékoz meg – Ez a mai nap megerősítése

Az Univerzum bőséggel ajándékoz meg – Ez a mai nap megerősítése!

Drága olvasóm,

A Világegyetem üzenete ma az anyagi bőségről szól: “Az anyagi bőség természetes része az életemnek. Az Univerzum bőséggel ajándékoz meg.” Ez a mai nap megerősítése.

Az anyagi bőség nem csak a pénzről szól, hanem arról a gazdagságról, amit az élet minden területén megélhetünk.

A “Titok” című könyvben Rhonda Byrne elmeséli egy férfi történetét, aki mindig is gazdagnak képzelte magát. Minden nap elképzelte, hogy milyen lenne, ha minden vágya teljesülne, ha minden anyagi javat megvásárolhatna, amit csak szeretne. A férfi nem csak elképzelte, de érezte is, milyen lenne, ha gazdag lenne. És a Világegyetem visszatükrözte neki ezt a bőséget. A férfi gazdag lett, mert hitt a bőségben, és mert hitt a változásban.

A mai nap üzenete, hogy higgy az anyagi bőségben, és higgy a változásban. A bőség, az anyagi jólét mindig ott van körülötted, csak meg kell tanulnod észrevenni és elfogadni.

“Minden, ami a világban létezik, azért van, hogy bőséget hozzon az életedbe. Az Univerzum szeret téged, és támogatja a vágyaidat.” – ez a mai nap inspiráló idézete, melyet Esther Hicks, a híres spirituális tanító szavai ihlettek.

Az Univerzum azt suttogja a füledbe, hogy bízz az anyagi bőségben, és bízz a változásban. Ne félj attól, hogy elfogadod a bőséget, mert a bőség mindig a jóra és a gazdagságra vezet.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK