Az univerzum elvezet téged oda, ahol lenned kell!

Az univerzum elvezet téged oda, ahol lenned kell!

Kedves Lelki Utazó,

Az univerzum egyszerű és bonyolult is lehet egyszerre. Az egyszerűsége abban rejlik, hogy mindig megkapod, amire szükséged van, és mindig oda vezet, ahol lenned kell. A bonyolultsága pedig abban, hogy gyakran nehéz felismerni a jeleket. De ma egy csodálatos üzenetet hozok Neked. Az Univerzum épp most készül egy új irányt mutatni Neked!

Az Ima, amely megnyitja az utat:

“Kedves Univerzum, Angyali Királyság, vezess engem az úton, melyet nekem szántál. Adj nekem jeleket, adj nekem bölcsességet, hogy felismerjem az utam. Ámen.”

Amikor ezt az imát elmondod, figyelj az érzékeidre. Az Univerzum kifinomult és mégis erőteljes módon fogja megmutatni az utadat. Lehet, hogy egy véletlen találkozás, egy dal, egy gondolat – bármi lehet az a jel, amely oda vezet, ahol lenned kell.

“Angyalok, univerzum ereje, áldd meg ezt a lelket, hogy erőt, bátorságot és vezetést kapjon. Nyisd meg a szemét és szívét, hogy felismerje és elfogadja az utat, ahol lennie kell. Ámen.”

Kedves Olvasó, a megosztásokkal erősebbé teheted ezt az áldást, és biztosabb, hogy megtalál minden lelket, akinek erre szüksége van. Oszd meg, és légy részese a változás erejének!

Tudd, hogy sohasem vagy egyedül. Az Univerzum mindig ott van veled, és az Angyali Királyság mindig vigyáz rád. Nyitott szívvel lépj tovább, és bízz abban, hogy pontosan ott vagy, ahol lenned kell.

Szeretetben és fényben kísérlek,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK