Az Univerzum Védelmező Ereje: Az Angyalok Útmutatása

Az Univerzum Védelmező Ereje: Az Angyalok Útmutatása

Kedves Olvasóink!

Az univerzum hatalmas, végtelen tér, melyben milliárdok és milliárdok csillag ragyog. Ez a tér olyan, mint egy nagy tenger, amelyben mi mind, emberek, állatok, növények és minden élettelen dolog úszunk, csendben és meghitt harmóniában. Az univerzum e tágas tengerében azonban nem vagyunk egyedül. Angyalok vannak velünk, akiket az univerzum védelmező ereje szólított meg, hogy vigyázzanak ránk és útmutatást adjanak nekünk.

A védelmező angyalok, az univerzum szeretetének és békéjének megtestesítői. Mint ahogyan a napfelkelte a reményt hozza el minden reggel, úgy hozzák el ők a biztonságot és a szeretetet mindannyiunk számára.

Az angyalok jelenléte összeköt minket az univerzum végtelen bölcsességével. Ahogy Rumi írta: “Ami téged keres, az is téged keres”. Ez a keresés a védelmező angyalokban ölt testet, akik mindig ott vannak, hogy segítsenek nekünk megtalálni az utunkat.

Ugyanakkor, Paulo Coelho szerint: “Az igazán fontos dolgok sohasem láthatók szemmel. Csak a szívvel lehet jól látni.” Ez az igazság a védelmező angyalokra is vonatkozik. Nem láthatjuk őket fizikai szemeinkkel, de ha nyitott szívvel járunk, érezhetjük őket és hallhatjuk a bölcsességüket.

Az angyalok szavaikat, gondolataikat és érzéseiket a szívünkbe suttogják. Kérlek, emlékezz erre a bölcs szóra, amelyet most találtam ki:

“Az angyalok nem a fülünkbe suttognak, hanem a szívünkbe. Hallgasd a szíved dobbanását, és megtalálod őket.”

Ebben az értelemben, szeretnék továbbáldani egy áldást is, amelyet most fogalmazok meg:

“Az univerzum végtelen szeretetének és békéjének áldása legyen rajtad. Legyenek az angyalok a társaid az utadon, és suttogják a szívedbe a bölcsességüket. Érezd az ő jelenlétüket, és hagyd, hogy az élet örömét és csodáját növeljék. Ámen.”

Az univerzum és az angyalok védelmező ereje minden pillanatban velünk van. Bízzunk ebben az erőben, és engedjük, hogy útmutatást adjon nekünk az életünk útján.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!