Bármerre jársz, áldásokkal van kikövezve az utad. Légy nyitott, és vedd észre az élet szépségeit!

Bármerre jársz, áldásokkal van kikövezve az utad. Légy nyitott, és vedd észre az élet szépségeit!

Kedves Olvasónk!

Van egy nagyon jó hírem a számotokra, egy olyan hír, amitől szívünk mélyén mindannyian tudjuk, hogy igaz, de néha szükségünk van egy kis emlékeztetésre. Bármerre jársz, áldásokkal van kikövezve az utad. Igen, akkor is, ha néha nem látod ezeket az áldásokat. Isten szeretete és jósága körülvesz, és folyamatosan munkálkodik érted.

Gondold csak végig, hányszor mentél el egy virág mellett anélkül, hogy észrevetted volna? Hányszor hagytad figyelmen kívül a naplemente szépségét vagy a gyermeked mosolyát? A kis dolgok számítanak, és ezek azok a pillanatok, amelyek az életet érdemessé teszik.

A Biblia azt mondja:

“Az Úr áldása gazdagít meg, és semmi fáradság nem jár hozzá.” (Példabeszédek 10:22) Az Isten áldása nem az erőfeszítésed eredménye, hanem a kegyelme, a szeretete és a gondoskodása miatt van.

Látok valakit, aki most olvassa ezt a cikket, és éppen egy kereszteződésben áll az életében. Igen, te vagy az! A következő hetekben egy új ajtó nyílik meg számodra, egy ajtó, amit eddig nem is vettél észre. Ne félj, lépj be rajta! Az új utad már készen áll, áldásokkal van kikövezve, csak légy bátor és nyitott!

Hogyan veheted észre ezeket az áldásokat? Íme néhány gyakorlati lépés:

  1. Légy Hálás: Kezd el hálánaplót vezetni. Jegyezd fel minden nap, amiért hálás vagy, és meglátod, ahogyan megszaporodnak az áldások.

  2. Légy Jelen: Gyakorold a jelenlétet. Érezd a napsütést az arcon, hallgasd a madarak énekét, vedd észre az élet apró szépségeit.

  3. Légy Nyitott: Ne zárkózz be a változások elől. Isten gyakran az ismeretlenben rejt el  áldásokat.

Kedves barátaim, kérlek, osszátok meg ezt a cikket! Oszd meg, hogy mások is észrevegyék az áldásokat, amelyek kikövezik az útjukat. Oszd meg, hogy az áldások sokasodjanak és terjedjenek!

Ne feledjétek: az élet tele van szépséggel és áldással. Csak nyisd ki a szemed, és vedd észre! Az utad áldásokkal van kikövezve. Légy bátor, indulj el, és járd végig hitben és reményben!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!