Bármilyen feladat elé állít az élet, ez az ima erőt ad a legyőzéséhez!

Bármilyen feladat elé állít az élet, ez az ima erőt ad a legyőzéséhez!

Kedves Olvasóink!

Minden egyes nap új kihívásokat és feladatokat hoz elénk, amelyek próbára teszik kitartásunkat, erőnket, és hitünket. Ilyenkor sokszor azt kérdezzük magunktól, hogy hogyan találhatunk elegendő erőt, hogy szembenézzünk ezekkel a kihívásokkal. Ma egy olyan üzenettel érkezem hozzátok, amely segít felfedezni és használni azt az imát, amely erőt ad ezeknek a kihívásoknak a legyőzéséhez.

“Ne felejtsük el, hogy Isten mindig velünk van, és Ő soha nem ad nekünk olyan kihívást, amellyel nem birkózhatnánk meg. Amikor az élet próbára tesz minket, az ima az a titkos fegyverünk, ami erőt és bátorságot ad, hogy legyőzzünk minden akadályt!”

A Biblia tele van olyan igékkel, amelyek biztosítanak minket arról, hogy nem vagyunk egyedül a küzdelmeinkben. A Zsidókhoz írt levélben található egy különösen erőteljes ige: “Ne dobjátok el tehát a bizalmatokat, amelynek nagy jutalma van. Mert türelemre van szükségetek, hogy az Isten akaratát cselekedve elnyerjétek az ígéretet.” (Zsidók 10:35-36) Ez a vers arra emlékeztet, hogy bízni kell az Úrban, és a türelem és hit által legyőzhetjük azokat a kihívásokat, amelyekkel szembesülünk.

A közelgő időszakban sokan fognak szembesülni olyan feladatokkal, amelyek erőt és kitartást igényelnek. Az angyalok üzenete az, hogy az ima által megtalálhatjuk azokat az erőforrásokat, amelyekre szükségünk van. Az őszinte és szívvel mondott imádságok által Isten erőt ad nekünk, hogy megálljunk a helyünkön és legyőzzük a kihívásokat.

Íme egy ima, amelyet használhatsz, amikor erőre van szükséged:

Drága Mennyei Atyánk,
Hozzád fordulok ma erőt, bátorságot és bölcsességet. Tudom, hogy minden kihívás, amellyel szembesülök, lehetőség a növekedésre és a fejlődésre. Kérlek, tölts el engem a Szentlélekkel, hogy legyőzhessem azokat az akadályokat, amelyek előttem állnak. Erősíts meg engem a hit által, és adj türelmet, hogy végigjárjam az előttem álló utat. Bizom Benned, és tudom, hogy Veled minden lehetséges!

Ámen.

Kedves Barátaim, használjátok ezt az imát, amikor szembesültök a kihívásokkal. Emlékezzetek, hogy nem vagytok egyedül. Isten és az angyalok mindig veletek vannak, készen állnak, hogy segítsenek, erősítsenek, és vezessenek benneteket minden lépésetekben.

Szeretettel és reménnyel,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

A titkos arany ima, amely minden problémát megold az életedben! Használd bátran, amikor szükséged van rá!

Az imádság, ami visszahozza az elveszett reményt: használd, amikor minden elveszettnek tűnik!

Ez az imádság megszabadít a negatív energiáktól, megtisztítja az otthonod és boldogságot hoz az életedbe!


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Az angyali számok titkos üzenete, ezt jelentik a felbukkanó számok az életünkben!