Békesség és gyógyulás Advent harmadik vasárnapján: Jézus üzenete a lelki megújulásról

Békesség és gyógyulás Advent harmadik vasárnapján: Jézus üzenete a lelki megújulásról

Kedves Olvasóink,

Ahogy elérkezünk advent harmadik vasárnapjához, 2023. december 17.-hez, szeretnék megosztani veletek egy különleges üzenetet. Ezen az ünnepi vasárnapon Jézus üzenete szól hozzánk egy mély és inspiráló módon.

Jézus üzenete Advent harmadik vasárnapjára

“Az Úr Lelke van rajtam, mert felkent engem, hogy örömhírt hirdessek a szegényeknek. Elküldött, hogy gyógyulást hirdessek a megtört szívűeknek…” (Lukács 4:18). Ebben az idézetben Jézus azt hangsúlyozza, hogy küldetése a remény, a gyógyulás és a szeretet hirdetése. Advent harmadik vasárnapja arra emlékeztet minket, hogy az Úr szeretete és gyógyító ereje mindig körülvesz minket.

A mai napra szóló üzenetem az, hogy ebben az adventi időszakban különleges lelki gyógyulás érhet el benneteket. Ez a gyógyulás lehet belső békében, lelki megértésben vagy az élet útjainak újrarendeződésében. Hiszem, hogy Jézus üzenete segít megtalálni azt az útmutatást és erőt, amire szükségetek van a lelki növekedéshez.

A belső béke és a szeretet ünnepe

Használjátok ki ezt a vasárnapot arra, hogy elmélyedjetek hitetekben és kapcsolódjatok az univerzum pozitív energiáihoz. Imádkozzatok, meditáljatok, és engedjétek, hogy Jézus üzenete átjárja a szíveteket és elméteket. Törekedjetek a belső béke és a szeretet megélésére, amelyek az adventi időszak kulcsfontosságú elemei.

Kedves Olvasóink, fogadjátok el Jézus üzenetét az advent harmadik vasárnapján, és engedjétek, hogy az Úr szeretete és gyógyító ereje megújítsa a lelketeket. Bízzatok abban, hogy ez az időszak új reményt és békét hoz az életetekbe. Áldott és békés adventi vasárnapot kívánok nektek!

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével