Beszélgetés Istennel, Az Angyalok és Te

Beszélgetés Istennel, Az Angyalok és Te

Kedves Olvasóink!

Mintegy 3500 évvel ezelőtt volt egy férfi, akit Gideonnak hívtak. Gideon az idők során elfeledett, egy kis ember egy hatalmas világban, aki egy nap kérdéseket tett fel a világról és azon túlról. Egyszerű kérdések voltak, de az isteni válaszok a köztudatban maradtak, és ezt a modern kornak átadva egy történetet írunk most le nektek.

Gideon szerény pásztor volt, de bármikor képes volt felállni és szembenézni a világgal. És egy napon megtörtént, hogy Isten lejött hozzá egy égő bokor formájában. Gideon bátorsággal felkérdezett: “Miért, Uram, van oly sok szenvedés a világban? Miért vannak háborúk és éhínség, ha Te mindenható vagy?”

Az Úr így válaszolt: “Azért, mert az emberek szabad akaratot kaptak, és úgy döntenek, hogy a félelem és a hiány állapotában élnek, ahelyett, hogy az irántam, az élet forrásához fordulnának. De bármikor újra választhatnak, és megváltoztathatják világukat.”

Gideon válaszolt: “De hogyan változtathatjuk meg a világunkat, ha a problémák túl nagyok?”

Az Úr így felelt: “Az első lépés, hogy felismerd, hogy te magad vagy a változás, amit látni szeretnél a világban. Kérj segítséget, és segíteni fogok. Fordulj felém imában, és hozzám fogsz érkezni.”

És Gideon így imádkozott:

Angyalok fénye, halljátok meg szavaimat. Hozzátok fordulok segítségért, hogy megérthessük az Úr szavait. Töltsétek meg szívünket fénytelenségünket feloldó szeretettel. Útmutatásotokat kérjük, hogy helyreállítsuk a világot a békében és harmóniában. Ámen.

Ez a bibliai hangvételű történet mindannyiunkat inspirálhat arra, hogy aktívabb szerepet vállaljunk saját életünkben és a világban, amiben élünk. Isten szerint a változás rajtunk múlik. Mindannyian rendelkezünk a szabad akarattal, hogy döntéseinkkel alakítsuk a világunkat.

Tartsuk észben, hogy bármilyen nehézséggel is nézünk szembe, mindig fordulhatunk Istenhez segítségért. Hívjuk meg az angyalokat, hogy segítsenek nekünk a változásokban, és az angyalok a szeretet és a fény erejével segítenek nekünk.

A lényeg, hogy higgyünk magunkban és a világban. Legyünk bátrak, mint Gideon, és tegyük fel a nagy kérdéseket. Legyünk bátrak, hogy változtassunk a világunkon. És emlékezzünk arra, hogy soha nem vagyunk egyedül ebben a folyamatban.

Isten áldjon benneteket!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK