Bibliai Üzenet a Mai Napra: Isteni Beavatkozás a Tiszta Szívűek Életébe!

Bibliai Üzenet a Mai Napra: Isteni Beavatkozás a Tiszta Szívűek Életébe!

Kedves Olvasónk,

A mai napra való bibliai üzenetünk rendkívül különleges, és megdöbbentően aktuális mindenkinek, aki nyitott szívvel és tiszta lélekkel fordul a Teremtő felé. Ez az üzenet összeköt minket Istennel, és lehetőséget ad arra, hogy megérintsük a mindent átható szeretetét.

A Biblia számtalan igéje közül a mai napra a Máté evangéliumából hoztam egyet: “Boldogok a tiszta szívűek, mert ők meglátják az Istent.” (Máté 5:8)

Ez az igehely arra emlékeztet minket, hogy a tiszta szívnek hatalmas ereje van. A tiszta szívű ember képes a jóra és a szeretetre, képes arra, hogy meglássa az Istent a világban és az emberekben. Ez pedig óriási áldás.

Talán úgy érzed, mintha az életedben jelenleg megakadályozna valami az áldások befogadását. Talán úgy érzed, hogy valami hiányzik, vagy hogy elakadtál. Ilyenkor emlékezz a mai bibliai üzenetre. Kérj Isten segítségét, hogy tiszta szívvel tudj hozzá fordulni. Íme, itt van egy kis ima, amely segíthet:

Drága Istenem, kérem, segíts nekem megtisztítani a szívemet. Segíts, hogy mindig szeretettel és becsülettel forduljak a világ felé. Adj erőt, hogy legyőzzem az akadályokat, és segíts, hogy meglássam a te jelenlétedet az életemben. Ámen.

És ne feledd, bármikor, amikor tiszta szívvel és szeretettel fordulsz az Univerzum felé, akkor az isteni beavatkozás csodái tárulhatnak fel előtted. Fogadd el ezt az áldást:

Áldjon meg téged az Isten, és tartsa meg a szíved tisztaságát. Áraszd ki a szeretetedet és a jóságodat a világba, és tapasztald meg, milyen hatalmas erő rejlik a tiszta szívben. Ámen.

Tartsd szem előtt ezt az üzenetet, és lásd meg, hogyan alakul át az életed. A tiszta szívűek látni fogják Istent – és ha te tiszta szívvel élsz, akkor te is meglátod majd.

Fényben és szeretetben,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK