Bibliai üzeneted a mai napra, történet a szeretet erejéről

Bibliai üzeneted a mai napra, történet a szeretet erejéről

Áldás legyen rajtad, és békesség, és a szeretet isteni kegyelme kísérjen minden napodon. Hadd mondjak el neked egy történetet arról, hogyan a szeretet átalakítja az életet.

Egykoron élt egy ember, aki tele volt gyűlölettel és bosszúvággyal. Egész életében harcolt azokkal, akiket ellenségeinek tekintett. Egy nap azonban találkozott velem, és megismerte az igazi szeretetet. Megértette, hogy a megbocsátás és a szeretet hatalmas erővel rendelkezik, amely át tudja formálni az emberek életét.

Ettől a naptól kezdve az ember már nem a gyűlölet és a bosszú vezette, hanem a szeretet és a megbocsátás. Az életében bekövetkező változásokat mindenki észrevette. Az ellenségei már nem ellenségei voltak többé, hanem barátok. Az emberek szerették, és tiszteletben tartották. Az élete megtelt örömmel és boldogsággal, mert megértette, hogy csak a szeretet és a megbocsátás vezet az igazi boldogsághoz.

Ezért mondom neked is, kedves barátom, hogy szeress mindenkit körülötted, és bocsáss meg azoknak, akik megbántottak. Az isteni szeretet ereje képes átalakítani az életedet, és boldogabbá tenni minden napodat. Áldás legyen rajtad, és békesség!”

(János 15:12-13: “Az én parancsolatom az, hogy szeressétek egymást, ahogyan én szerettelek titeket. Nincs nagyobb szeretet annál, mint amikor valaki életét adja barátaiért.”)

Kedves Olvasó! Ha Önnek is tetszett az angyali üzenet, kérjük ossza meg Facebookon az ismerőseivel. A megosztással segíthet másoknak is megtalálni az utat a bőség és a boldogság felé. Köszönjük, hogy velünk tartott!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!