Biztosítalak, a csodálatos áldás már úton van feléd. Akkor is megkapod, ha most még kételkedsz benne!

Biztosítalak, a csodálatos áldás már úton van feléd. Akkor is megkapod, ha most még kételkedsz benne!

Kedves barátom, beléptél egy szent térbe, ahol a szavak békét és reményt hordoznak. Ma az égiek nagy erejű áldása száll hozzád, még akkor is, ha most kételkedsz.

Először is, tudd meg, hogy az áldás, amelyről beszélek, nem külső erő. Ez belőled fakad, a szíved legmélyéről, ahol a legtisztább szeretet és a legbölcsebb tudás lakozik. Ez a csodálatos áldás nem más, mint a belső békéd, a szereteted, a bátorságod és a bölcsességed megnyilvánulása.

Ne aggódj, ha most esetleg kételkedsz. A kétely természetes. Sokszor félünk attól, amit nem értünk, vagy nem látunk tisztán. De a kétely is lehet a megértés útja. Csak úgy, ahogy a sötét éjszaka előkészíti a napfelkeltét, úgy a kétely is előkészítheti a belátás pillanatát.

Talán most érzed, hogy nehéz időszakban vagy, és ezért kételkedsz. Ne feledd, hogy a nehézségek gyakran vezetnek a legnagyobb növekedéshez és változáshoz. A nehézségek teszik lehetővé számunkra, hogy erősebbek és bölcsebbek legyünk, hogy megtanuljuk a szeretet erejét és az együttérzés fontosságát.

Ezért most ezt az áldást küldöm neked:

“Békesség, erő, bölcsesség és szeretet ragyogjon a szívedben, úgy, ahogy a nap ragyog az égen. Ez az áldás belőled fakad, és hozzád tér vissza, örök körben. Még akkor is, ha kételkedsz, ez az áldás ott van benned, várva, hogy felfedezd és elfogadd.”

Amikor megosztod ezt az üzenetet, megerősíted az áldás erejét, és segíted annak terjedését. Mindannyian kapcsolódunk egymáshoz, és amikor egyikünk békében és szeretetben él, az az egész világot megérinti. Még a legkisebb gesztus is hatalmas hatással lehet.

Ne feledd, hogy a csodálatos áldás már úton van feléd, még akkor is, ha most kételkedsz. Engedd, hogy a szeretet, a békesség, az erő és a bölcsesség megtalálja útját hozzád, és megtapasztalhatod az élet csodáit. Tartsd szem előtt ezt az üzenetet, és hagyd, hogy átjárjon a szeretet ereje. Mert szeretet nélkül nincs igazi békesség, és békesség nélkül nincs igazi boldogság.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK