Bőség áldás azoknak, akik tiszta szívvel hisznek az erejében

Bőség áldás azoknak, akik tiszta szívvel hisznek az erejében!

Kedves Olvasóink!

Az élet csodálatos utazása a bőséghez vezet. Kívánom, hogy életedben minden pillanatban megtapasztald az univerzum bőségét, amit a csillagok ragyogása, a nap felkelése és a csendes holdfény jelképez.

Higgy a bőségben, akár a napfényben fürdő mező virágai. Minden nap, amikor a nap kisüt, új lehetőséget kapsz a bőség felé. Ne félj a száraz időszakoktól, mert utánuk mindig jön az eső, amely újraéleszti a földet.

Kívánom, hogy legyen benned bátorság és nyitottság, hogy befogadd ezt a bőséget. Mint ahogyan Rumi mondta: “Téged keres az, amit keresel.” Az univerzum bősége feléd áramlik, csak be kell fogadnod azt.

Ahogy a folyó a tenger felé áramlik, kívánom, hogy az életedben is legyen állandó áramlás – a bőség áramlása. Az élet olyan, mint egy folyó, mindig változik, de mindig megmarad. Bízz a folyamatban, és engedd, hogy a bőség átölelje az életedet.

Kívánom, hogy találd meg a bőség titkát, amelyet Paulo Coelho így fogalmazott meg: “Ha valóban vágyakozol valami után, az egész univerzum összefog, hogy segítsen elérni azt.” Legyen a vágyad a bőség, és az univerzum segíteni fog abban, hogy ezt elérhesd.

Az univerzum bősége veled van, minden nap, minden pillanatban. Éld meg ezt a bőséget, és oszd meg másokkal. Mert ahogyan Rumi mondta: “Az, amit a világnak adsz, visszatér hozzád, de ez soha sem azért történik, hogy visszakapj.”

Az élet egy ajándék, és te magad is egy ajándék vagy. Legyen szívedben békesség és szeretet, hogy megérezhesd ezt a bőséget.

A világ bősége veled van, minden lépésedben, minden lélegzetvételedben. Legyen a te utad az, amely a bőség felé vezet.

Áldás és bőség legyen veled minden pillanatban!

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!