Csak hinned kell benne, és megkapod!

Csak hinned kell benne, és megkapod!

Kedves Olvasóink,

A mai napra szóló üzenetünk: “Csak hinned kell benne, és a tiéd lesz!”

“Ha valaki azt mondja ennek a hegynek: ‘Emelkedjél fel, és vesd magad a tengerbe’, és nem kételkedik szívében, hanem hiszi, hogy amit mond, az megtörténik, akkor úgy is lesz vele.” (Márk 11:23). Ez a bibliai idézet arra emlékeztet minket, hogy a hitnek hatalmas ereje van. Ha valóban hiszünk abban, hogy vágyaink valósággá válhatnak, akkor azok meg is fognak valósulni.

A mai napra szóló üzeneted az, hogy azok számára, akik teljes szívvel és lélekkel hisznek a vágyaikban, a közeljövőben megtapasztalják ezeknek a vágyaknak a beteljesülését. Ez lehet egy régóta várt álom megvalósulása, egy új lehetőség megnyílása, vagy egy váratlan, ám pozitív fordulat az életben. Hiszem, hogy a hit ereje képes megváltoztatni az életeteket.

A hit és a vágyak összhangja

Használjátok ki ezt a napot arra, hogy elmélyedjetek gondolataitokban és vágyaitokban. Töltsétek időt az imádsággal, meditációval, és legyetek tudatosak a gondolataitokkal és szavaitokkal. Hiszem, hogy a pozitív gondolkodás, a hit és az univerzum erejének összhangja hozza el az igazi változást az életetekben.

Kedves Olvasóink, bízzatok a hit erejében, és higgyetek abban, hogy amiért szívből imádkoztok, az valóra fog válni. Áldott és csodákkal teli napot kívánok nektek, tele hitből fakadó megvalósulásokkal!

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

http://www.napiutmutatasok.hu/uzenet/elhoztuk-szamodra-a-vegtelen-angyali-energia-szimbolumat-engedd-hogy-neked-is-segitsen-az-erejevel/