Csendes, de hatalmas megváltó energia érkezik, így használd a javadra!

Csendes, de hatalmas megváltó energia érkezik, így használd a javadra!

Kedves Olvasóink!

Ma egy különleges, csendes, de hatalmas megváltó energia érkezik hozzánk, amely mély és gyógyító hatással bír. Ez az energia, mint a tavaszi szellő, halkan, de érezhetően simítja meg lelkünket, és lehetőséget ad nekünk a megújulásra és a belső békére!

A Biblia így szól erről a gyengéd, mégis hatalmas erőről: “Az Úr csendes, halk szóval szól.” (1 Királyok 19:12) E szavak emlékeztetnek minket arra, hogy nem mindig a viharok hozzák el a legnagyobb változásokat. Néha a legfinomabb, legcsendesebb suttogások hordozzák a legmélyebb igazságokat és lehetőségeket a változásra.

Az áldások angyalának üzenete ezen a napon így szól:

“Fogadd el a csendes, de hatalmas megváltó energiát, amely most érkezik hozzád. Használd ezt az energiát arra, hogy elengedd a múlt terheit, és megnyisd szívedet és elmédet a jövő áldásai felé!”

A közelgő időszakban várhatóan több jelet és üzenetet fogsz kapni, amelyek segítenek neked felismerni és megérteni életed jelenlegi fázisát, és arra ösztönöznek, hogy lépj tovább a személyes fejlődés útján. Ezek az üzenetek lehetnek álmokban megjelenő szimbólumok, véletlen találkozások, vagy akár egy hirtelen felismerés. Légy nyitott és érzékeny ezekre a jelekre, és engedd, hogy az angyalok és az Univerzum bölcsessége vezessen téged.

Most pedig, hogy a legtöbbet hozd ki ebből a csendes, de hatalmas energiából, mondjuk el együtt ezt az imát:

“Szeretett Mennyei Atyám, köszönöm neked ezt a csendes, de hatalmas megváltó energiát, amely most átöleli lelkemet és életemet. Kérlek, segíts nekem, hogy bátran és nyitott szívvel fogadjam el a változásokat, amelyek előttem állnak. Tölts el bölcsességgel, hogy észrevegyem és kihasználjam azokat a jeleket és üzeneteket, amelyeket az angyalok küldenek nekem. Add meg nekem a bátorságot, hogy elengedjem a múltat, és örömmel nézzek a jövőbe. Áldd meg útjaimat, és vezess a megújulás és a békesség felé!

Ámen.”

Kedves lelkek, bízzatok abban, hogy ez a csendes, de hatalmas energia segítséget nyújt nektek abban, hogy megtaláljátok belső békéteket és megújuljatok. Használjátok ki ezt az időszakot a reflektálásra és a belső növekedésre, és engedjétek, hogy az Univerzum fénye útmutatást és erőt adjon nektek minden lépésetekben!

Szeretettel és fényben,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!