Csendes megújulás: a lelki terhek elengedése az év vége felé

Csendes megújulás: a lelki terhek elengedése az év vége felé

Kedves Olvasók,

Ahogy közeledünk az újév utolsó napjaihoz, egy olyan időszakhoz érkezünk, amikor reflektálhatunk az elmúlt év eseményeire és előkészülhetünk az új kezdetekre. Ma szeretnék veletek megosztani egy üzenetet, amely a lelki terhek elengedéséről szól: “A lelki terhek elengedése az újév utolsó napjaiban.”

Emlékezzünk a Biblia egyik legmélyebb ígéretére: “Vessed az Úrra terhedet, ő gondoskodik rólad; nem engedi örökre ingadozni az igazat.” (Zsoltárok 55:22). Ez az igevers arra emlékeztet minket, hogy Isten mindig készen áll arra, hogy átvegye terheinket és megkönnyítse útjainkat.

Az elkövetkezendő napokban különleges energia áramlik majd, ami támogatni fog benneteket a múltbéli terhek elengedésében. Ez az energia segít felismerni, hogy minden tapasztalat, legyen az kellemes vagy nehéz, része Isten nagyobb tervének, amely a személyes növekedésünk és fejlődésünk szolgálatában áll.

Gondoljatok vissza az elmúlt évre, és ismerjétek fel, hogy minden kihívás, amellyel szembenéztetek, megerősített benneteket. Most itt az idő, hogy elengedjétek ezeket a terheket, és helyet csináljatok az új lehetőségeknek, az új álmoknak és a megújult reménynek.

Az újév közeledtével az angyalok üzenete az, hogy nyissátok meg a szíveteket a változások előtt. Fogadjátok el a múlt tanításait, de ne ragaszkodjatok a fájdalomhoz és a csalódáshoz. Engedjétek el őket, és nyissatok teret az új kezdeteknek.

Az Univerzum már most munkálkodik azon, hogy az új évben új lehetőségeket hozzon az életetekbe. Ezek a lehetőségek akkor nyílnak meg előttetek, amikor a lelkitek szabad és nyitott. Figyeljetek a jelekre és az útmutatásokra, amelyek az elkövetkező napokban elérhetnek titeket, mivel ezek az új kezdetek előjelei lehetnek.

Kedves Olvasók, használjátok ezt az időszakot arra, hogy megtisztítsátok a szíveteket és az elméteket. Higgyetek abban, hogy az elkövetkező év új lehetőségeket, örömöket és áldásokat hoz számotokra. Tisztítsátok meg a lelketeket, hogy készen álljatok fogadni Isten és az Univerzum ajándékait!

Áldásokkal és szeretettel töltött napot kívánok, ahogy elengeditek a múlt terheit és nyitott szívvel léptek az új évbe!

Áldásokkal,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

A tartalom nem másolható!