Csodás áldás, amely kisegít minden bajból!

Csodás áldás, amely kisegít minden bajból!

Szeretett Olvasónk,

Ahogy ezt a cikket olvasod, tudom, hogy vannak pillanatok, amikor úgy érzed, mintha a világ az ellenkező irányba haladna. Mintha mindenhol falakba ütköznél, és nehéznek tűnhetnek a kihívások. Azonban most egy csodálatos hírt hozok neked: egy különleges áldás érkezett meg az életedetbe!

Áldás:

“Az Univerzum fénye most bevilágítja az életed minden zegzugát. Ezen a napon, és minden következő napon, mindent megkapsz, amire szükséged van ahhoz, hogy boldog, egészséges és harmonikus életet élhess.”

Isteni Ima:

“Drága angyalok és a Teremtő Univerzum ereje, kérem, juttasd el nekem azt a csodálatos áldást, amely minden bajomból kisegít. Hadd tapasztaljam meg a fényet, az erőt és a szeretetet minden egyes nap, minden egyes lélegzetvétel során. Kérem, hogy segítsd életemet a helyes útra terelni, és mutass meg nekem minden olyan ajándékot, amelyet eddig nem láttam. Ámen.”

Szeretett lélek, látom előttem az utadat, és egy ragyogó jövőt látok. Az elkövetkező napokban  egy váratlan esemény hoz örömöt és meglepetést az életedbe. Ezt az eseményt az angyalok rendelik el neked, hogy emlékeztessenek rá, soha nincs egyedül, és hogy az Univerzum támogat téged.

Kérlek, oszd meg ezt a csodálatos üzenetet, mert minél többen olvassák és hisznek benne, annál erősebben működik az áldás és a jövendőmondás! Az angyali üzeneteknek óriási erejük van, és amikor megosztjuk őket, ez az erő megsokszorozódik, és elér mindenkit.

Hidd el, minden rendben van, és a legjobb dolgok még előtted állnak. Legyél türelmes és bizakodó, mert az angyalok mindig melletted vannak. Ők soha nem hagynak cserben!

Legyen az életed telve szeretettel és békével!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!