Csodás esti ima – Egy életet megváltoztató rituálé

Vonzd be az angyalaidat ezzel a csodás esti imával – Egy életet megváltoztató rituálé

Drága Fénytestvérem!

Készen állsz arra, hogy minden este közvetlen kapcsolatba lépj az angyalaiddal? Szeretnéd megtapasztalni a mennyei szeretetet és vezetést, amely körülölel téged? Itt az ideje, hogy megnyisd a szívedet, és magadhoz vonzd a számodra kijelölt angyalokat egy egyszerű, de rendkívül hatékony imával!

Összeállítottunk egy gyönyörű esti imát, amellyel minden nap megerősíthetjük a kapcsolatunkat az angyalokkal. Ez az ima segít neked elengedni a nap feszültségeit, megnyitni a szívedet a szeretet előtt, és magadhoz vonzani a számodra kijelölt angyalokat.

Az ima szövege így hangzik:

Drága Mennyei Atyám és Angyalaim!

Hálás vagyok a mai nap minden áldásáért és tapasztalatáért. Most elengedem a nap feszültségeit, és megnyitom a szívemet a Ti szeretetetek előtt. Kérlek titeket, hogy borítsatok be a szeretetet és a gyógyulás energiájával, akkor is. Segítsetek nekem mély, pihentető alvásba merülni, és harmonikus, szeretetteljes energiával feltöltődni, hogy egész éjszaka óvjanak, és támogassanak. Köszönöm a folyamatos szeretetet és az életemet!

Mondd el ezt az imát minden este lefekvés előtt, és engedd, hogy a szavak mélyen a szívedbe hatoljanak. Vizualizáld, ahogy az angyalok fénye körülvesz téged, és érezd a szeretetüket, amely betölti a lényt. Higgy benne, hogy az angyalaid meghallják a hívásod, és válaszolnak rá!

Az angyalokkal való kapcsolat csodálatos ajándék, amely mindannyiunk számára elérhető. Ne feledd, hogy sosem vagy egyedül – a mennyei segítők mindig melletted, készen arra, hogy támogassanak és vezessenek téged az életed minden területén.

Ha megtapasztaltad ennek az imának az erejét, kérlek, oszd meg ezt a bejegyzést másokkal is, hogy ők ishessenek az angyali jelenlét áldásaiban! Terjeszd a fényt és a szeretetet, és közösen teremtsük meg azt a világot, amelyre mindannyian vágyunk!

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/