Csodás gyógyulás és áldások!

Csodás gyógyulás és áldások!

Csodás gyógyulás és áldások: Az Univerzum szeretetteljes karjaiban

Drága barátom, ma különleges üzenettel érkezem hozzád, az Univerzum és az égi világ szeretetével és gyógyító energiájával. Érezd, ahogy az áldások és gyógyulás csodálatos hullámai ölelnek körül téged, és töltsd meg szívedet reménnyel és hittel.

Jövendőmondás a következő néhány napra:

A következő napokban légy nyitott a változásokra és a gyógyulásra. Figyelj az Univerzum jeleire, melyek segítenek neked a helyes út megtalálásában. Lehet, hogy egy régi barátotól kapsz hírt, vagy találkozol egy új személlyel, aki segíteni fog a gyógyulásodban. A természet gyógyító erejét is használd ki, sétálj a szabadban, és engedd, hogy a friss levegő és a természet szépsége feltöltse energiával a lelkedet. Az Univerzum szeretetével és támogatásával minden nap egy lépéssel közelebb jutsz a teljes gyógyuláshoz.

Drága Mennyei Atyánk,

Hálával fordulunk hozzád, és köszönjük, hogy mindig mellettünk vagy, és szeretetteljes karjaidba zársz, amikor a legnagyobb szükségünk van rád. Kérünk, nyiss meg előttünk egy új utat, ahol a gyógyulás és az áldások várnak ránk. Segíts, hogy meglássuk azokat a lehetőségeket, melyekkel javíthatunk sorsunkon, és megvalósíthatjuk álmainkat.

Töltsd el szívünket szeretettel és békésséggel, és adj erőt, hogy le tudjuk tenni lelki terheinket. Engedd, hogy az égi angyalok és tündérek gyógyító energiája átöleljen bennünket, és meggyógyítsa sebeinket. Add meg nekünk a bölcsességet, hogy felismerjük azokat a dolgokat, amelyek már nem szolgálnak minket, és elengedjük azokat szeretettel.

Kérünk, áldd meg napjainkat, és vezesd lépteinket a boldogság és a harmónia útján. Add meg nekünk a hitet és a reményt, hogy tudjuk, mindig van megoldás, és hogy Te mindig velünk vagy, minden lépésnél, amit megteszünk.

Ámen.

Ha érzed, hogy ez az üzenet számodra szól, kérlek, oszd meg szeretteiddel és barátaiddal. Az üzenet továbbadása erősíteni fogja az imát és segíteni fogja azokat, akiknek szükségük van rá. Ha így teszel, írj egy “köszönöm” szót a kommentekbe, és érezd, hogy az áldások még gyorsabban érkeznek hozzád.

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 

A tartalom nem másolható!