Dalai Láma: a kedvesség, a szeretet és a pihenés a boldog élet titka!

Dalai Láma: a kedvesség, a szeretet és a pihenés a boldog élet titka!

Egy régi mondás szerint az okos ember saját hibáiból vagy más tanácsaiból tanul! Az alábbiakban 6 nagyon fontos tanácsot osztunk meg a Dalai Lámától, melyek szükségesek a boldog élethez!

1. A szeretet az ítélkezés hiánya

Az ítélkezés az emberek közötti különbségtételt eredményezi. Ha nem tekintünk egyformán mindenkire szeretettel, akkor csak még több ítélkezés születik az életünkben. Az igazi lényünk a szeretet, nem oszt meg, hanem egyesít.

2. Az én vallásom nagyon egyszerű. Az én vallásom a kedvesség!

A kedvesség a spirituális úton vezető egyik legfontosabb tulajdonság. A kedvesség a belső lényünkkel való kapcsolódás, a harmónia és az egyensúly alapja. Tanulmányok alapján kimutatták, hogy a kedvesség hatására boldogsághormon termelődik a szervezetünkben.

3. Ha a motivációnk jó, akkor minden cselekedetünk pozitív lesz, ha viszont rossz, akkor az összes tevékenységünk negatívvá válik!

Bármely cselekedet, legyen az negatív vagy pozitív a szándéktól függ. Ha a szándék őszinte és pozitív, akkor a cselekvés is a jó felé irányul. A motivációt nem a lélek vezérli, és nem tiszta, akkor a cselekvés kimenetele is negatív lesz.

4. Néha nagy szerencse az, ha nem kapjuk meg, amit szeretnénk!

Hajlamosak vagyunk úgy viselkedni, mintha vége lenne a világnak, ha a dolgok nem a tervek szerint mennek. Elemezzük minden oldalról a helyzetet és önmagunkat hibáztatjuk. Az Univerzum sokkal jobban tudja, hogy mi az, amire szükségünk van, mindig a megfelelő irányba tereli az életünk.

5. Soha nem lesz harmónia körülöttünk, amíg nem kötünk békét magunkkal!

Sokan kívülről várják a békét, és nem veszik észre, hogy a dolgok valójában visszafelé működnek. A belső harmónia határozza meg a külső harmóniát. Keressük a jelen pillanatban, az itt és mostban!

6. Az alvás a legjobb meditáció!

Az alvásnak nagyon fontos szerepe van az életünkben, és nem csak a test regenerálódását szolgálja. Alvás közben kapcsolatba kerülünk a tudatalattinkkal, és teljesen más energiákkal ébredünk. Az alvás a test és a lélek felfrissítésének egyik legfontosabb eszköze.


forrás: https://filantropikum.com/dalai-lama-a-kedvesseg-a-szeretet-es-a-pihenes-a-boldog-elet-titka/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL