Égi Hívás: Seraphel, A Remény Angyala üzen számodra

Égi Hívás: Seraphel, A Remény Angyala üzen számodra

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Kedves Olvasónk!

A világban oly sokan vágynak a remény sugárzó fényére. A remény, amely képes a legmélyebb sötétségben is áttörni, s megvilágítani az előttünk álló utat. Ma szeretnék bemutatni nektek egy csodálatos angyali lényt, Seraphelt, a Remény Angyalát.

Seraphel az a gyönyörű angyali lény, aki a remény hírnöke. Csodálatos fénye képes áthatni a legmélyebb kétségbeesést és a legnagyobb fájdalmat. A remény fényével bevilágítja az utat, amikor a legnehezebb döntések előtt állunk.

Az üzenete egyszerű, mégis hatalmas:

“Kedvesem, soha ne add fel a reményt. Még a legnehezebb időkben is, mindig van egy fénylő út előtted. Segítek neked megtalálni és követni azt.”

Hadd osszam meg veletek a Seraphelhez írott imát:

“Drága Seraphel, Remény Angyala, kérlek világítsd be utamat a remény fényével. Segíts nekem meglátni a lehetőségeket, amelyeket a fájdalom és a kétségbeesés elrejtett. Ámen.”

A következő bibliai idézet jól kifejezi Seraphel üzenetét:

“Mert én tudom, hogy milyen gondolataim vannak felőletek, azt mondja az Úr; a béke gondolatai, és nem a bántásé, hogy jövendőt adjak néktek, és a reményt.” – Jeremiás 29:11

Seraphel hatalmas segítség lehet nekünk a legnehezebb időkben is. Ha úgy érzed, szükséged van a remény fényére, kérlek, hívj segítségül Seraphelt.

Ha úgy érzed, hogy ez az üzenet érintett valamit a szívedben, kérlek, oszd meg másokkal is! Hadd érjen el minél több emberhez a remény üzenete. Köszönöm, hogy velem tartottál ezen a varázslatos úton. Áldás neked és az utadon!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK