Égi segítség érkezik hozzád: Amikor már nem is hinnél benne, megérkezik a csoda!

Égi segítség érkezik hozzád: Amikor már nem is hinnél benne, megérkezik a csoda!

Drága Olvasóink!

Ma egy olyan üzenetet kaptam az angyaloktól, amely mindannyiunk szívét megérinti. Arról szól, hogy soha nem vagyunk egyedül, még akkor sem, amikor a legsötétebbnek tűnik minden körülöttünk. Az isteni segítség mindig utat talál hozzánk, sokszor a legváratlanabb módokon!

Eszünkbe juthat Jézus ígérete: “És íme, én veletek vagyok minden napon a világ végezetéig.” (Máté 28:20) Igen, a Megváltó soha nem hagy el minket, és az Ő angyalai folyamatosan munkálkodnak az életünkben. Van, hogy egy kedves mosoly formájában küldenek bátorítást, máskor egy “véletlenül” meghallott mondaton keresztül adnak útmutatást.

Most pedig engedjétek meg, hogy fellebbentsem a fátylat a jövőről! Ahogy a mennyei birodalom felé fordulok, látom, hogy sokak életében hatalmas gyógyulás és megújulás közeleg. Régi sebek hegednek be, és a szívetekben új remény virágzik majd. Ne lepődjetek meg, ha váratlan helyről kaptok segítséget vagy bátorítást! Az angyalok már most készítik az utatokat, és mindent a javatokra fordítanak.

Itt az ideje, hogy meghallgassuk a Remény Angyalának szavait:

“Édes Gyermekem! Látom a fájdalmat és a kétségeket a szívedben, de kérlek, ne add fel! A Mennyei Atya nagy terveket szövöget számodra, és hamarosan meglátod az Ő csodáit az életedben. Én mindig melletted állok, és emlékeztetlek arra, hogy a fény erősebb a sötétségnél. Engedd, hogy a szárnyaim alatt megpihenj, és új erőre kapj! A legváratlanabb pillanatban foglak meglepni az áldásaimmal.”

Most pedig imádkozzunk együtt:

“Szerető Atyám, hálás vagyok, hogy a Te angyalaid vigyáznak rám, és a legváratlanabb módokon segítenek az utamon. Add, hogy mindig nyitott legyek a jelenlétükre, és bízzak a Te gondviselésedben! Tudom, hogy a Te terved tökéletes, és minden a javamra válik. Köszönöm, hogy sosem hagysz magamra.

Ámen.”

Kedveseim, engedjétek, hogy az angyalok fénye átragyogjon a mindennapjaitokon! Legyetek éberek, mert a mennyei segítség gyakran onnan érkezik, ahonnan a legkevésbé várjátok. Bízzatok, és hagyjátok, hogy a csodák kibontakozzanak az életetekben!

Fénytestvéretek,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

 

A tartalom nem másolható!