Égi segítség érkezik hozzád: Az Isteni gondviselés beavatkozik!

Égi segítség érkezik hozzád: Az Isteni gondviselés beavatkozik!

Áldott Lélektestvéreim!

Ahogy ma reggel meditáltam, egy csodálatos üzenetet kaptam az angyaloktól, amit szeretnék megosztani veletek. Arról szólt, hogy az isteni gondviselés mindig a tökéletes pillanatban avatkozik be az életünkbe, sokszor akkor, amikor a legkevésbé számítunk rá. Az angyalok folyamatosan dolgoznak azon, hogy a legjobbat hozzák ki minden helyzetből.

Pál apostol szavaival élve: “Nem azt kérem, hogy vedd el őket a világból, hanem hogy őrizd meg őket a gonosztól.” (János 17:15) Igen, az angyalok nem ígérik, hogy kivesznek minket a kihívásokból, de azt igen, hogy erőt és bölcsességet adnak ahhoz, hogy szembenézzünk velük. Néha egy váratlan telefonhívás vagy egy inspiráló idézet formájában küldenek útmutatást, máskor egy belső megérzésen keresztül vezetnek minket.

Most pedig hadd adjak egy kis útmutatót a jövőt illetően! Ahogy az angyalok felé fordulok, látom, hogy sokatok életében jelentős változások közelednek. Lehet, hogy egy új lehetőség tárul fel előttetek, vagy egy régi ajtó zárul be végleg. Ne féljetek, mert minden isteni időzítés szerint történik! Az angyalok már most egyengetik az ösvényeiteket, és gondoskodnak arról, hogy a változások a legmagasabb jótokat szolgálják.

Engedjétek meg, hogy átadjam nektek a Bölcsesség Angyalának üzenetét:

“Drága Gyermekem! Tudom, hogy néha összezavarodottnak és tanácstalannak érzed magad, de én mindig itt vagyok, hogy megvilágítsam az utadat. Amikor a legkevésbé várod, akkor fogok elküldeni egy jelet vagy egy megérzést, ami segít a helyes döntést meghozni. Bízz az isteni tervben, és engedd meg magadnak, hogy a folyam sodrása vigyen! A bölcsességem mindig veled van, csak hallgass a belső hangodra!”

Most pedig imádkozzunk közösen:

“Mennyei Atyám, hálás vagyok a Te végtelen bölcsességedért és szeretetedért. Köszönöm, hogy angyalaid által vezetsz és óvsz engem, sokszor a legváratlanabb módokon. Segíts, hogy mindig bizalommal forduljak Feléd, és nyitott legyek az üzeneteidre! Tudom, hogy a Te terved tökéletes, és minden a lelki fejlődésemet szolgálja.

Ámen.”

Szeretteim, engedjétek, hogy az angyalok bölcsessége átjárja a szíveteket! Figyeljetek a jelekre és a belső hangotokra, mert azokon keresztül vezetnek titeket. Legyetek biztosak abban, hogy soha nem vagytok egyedül, és az isteni segítség mindig a legváratlanabb pillanatban érkezik!

Angyali szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/

A tartalom nem másolható!