Egy csodálatos ima, amely megnyugtatja a lelked

Egy csodálatos ima, amely megnyugtatja a lelked

Szeretett Olvasónk!

Az esti ima nem csupán egy szokás, hanem egy eszköz, mellyel hálát adunk az életünkért és azokért az áldásokért, melyekkel megajándékozott bennünket a Mennyei Atya. A következő ima segít nekünk elengedni a napi fáradalmakat és stresszt, és megnyugtatja a lelkünket az éjszaka folyamán.

Az Ima:

“Drága Mennyei Atyám, ahogy lefekszem aludni ezen az éjszakán, szeretettel gondolok az angyalokra, akik minden nap körülöttem vannak. Köszönöm neked, hogy küldted őket, hogy vigyázzanak rám, és köszönöm az angyaltollat, amelyet ma találtam.

Ez az angyaltoll emlékeztet arra, hogy sose vagyok egyedül, és hogy az angyalok mindig a segítségemre sietnek. Ma éjszaka, miközben alszom, kérlek, töltsd meg a szívemet hittel és reménnyel. Segíts nekem abban, hogy elengedjem a nap során felgyülemlett stresszt és aggodalmat, és hogy teljes bizalommal forduljak feléd és az angyalaidhoz.

Áldd meg az éjszakámat, hogy pihentető és regeneráló legyen, és segíts nekem abban, hogy felébredve frissen, energiával telve, lelkesedéssel kezdjem az új napot.

Köszönöm a szeretetet és a gondoskodást, amit minden nap megtapasztalok! Ámen.”

Az esti ima időt ad nekünk, hogy reflektáljunk a napunkra, és hogy felkészüljünk az előttünk álló éjszakára. Ez az ima segít megnyugtatni a lelkünket, és segít, hogy tiszta szívvel és elmével forduljunk az égi segítőkhöz. Kívánom, hogy ez az ima hozzon neked békét és nyugalmat az estéidre.

Áldásokkal és Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


Ez a cikk remélhetőleg inspirációt nyújt az olvasóinknak, hogy változtassanak a pénzzel kapcsolatos hozzáállásukon, és segítenek abban, hogy befogadják az anyagi bőséget az életükbe. Az ima gyakorlati útmutatást ad ahhoz, hogyan kérjenek segítséget az Univerzumtól és az angyaloktól a pénzügyi jólét elérése érdekében.


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!