Egy ima, amely mindenkinek segít, aki szívből hisz benne!

Egy ima, amely mindenkinek segít, aki szívből hisz benne!

Kedves Olvasóink,

Sokszor beszéltem már nektek az imádság hatalmáról és azon erőforrásokról, amelyek a rendelkezésünkre állnak, ha hittel fordulunk az univerzum felé. Ma azonban egy nagyon különleges imával szeretnélek megajándékozni titeket, egy féltve őrzött titokkal, amelyet csak a legmélyebb szívvel és legnagyobb hittel mondva lehet működésbe hozni!

Az ima az örömteli és szívünk legmélyéről fakadó kommunikáció az univerzummal. Nem számít, hogy mit mondasz, vagy hogyan mondod, az a legfontosabb, hogy szíved legmélyéről jöjjön. A most következő ima egyike azoknak, amelyeknél ez különösen igaz. Használd bátran és higgy a hatalmában!

A Titkos Ima:

“Univerzum, a szívem legmélyéről kérem a segítségedet. Tudom, hogy a te szereteted és fényed kimeríthetetlen, és most arra kérek, mutasd meg ezt a szeretetet és fényt az életemben. Segíts abban, hogy meglássam a jó és a szép dolgokat, és hadd érezzem a te végtelen szeretetedet minden nap, minden pillanatban.

Ámen.”

Azzal a tudattal mondjátok ezt az imát, hogy a világegyetem végtelen szeretete és bölcsessége mindenben jelen van, és ezek a rezgések értetek és veletek dolgoznak.

Ahogy ezt az imát használjátok, szeretnék áldást is közvetíteni hozzátok:

“Áldjon meg titeket az Univerzum végtelen szeretete és fénye. Töltsön el benneteket békével, boldogsággal és teljességgel. Érezzétek meg ezt a végtelen szeretetet és bölcsességet minden lépésetekben, és tudjátok, hogy sohasem vagytok egyedül.

Ámen.”

Az imádság és az áldás az univerzummal való kapcsolatunk legszentebb részei. Használjátok ezeket az eszközöket bölcsen, és emlékezzetek arra, hogy mindig, minden helyzetben van segítség és támogatás számotokra!

Fényben és szeretetben,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!