Egy ima, amivel meghívhatod Fortuna Istennőjét az életedbe – Ima fortuna istennőhöz

Egy ima, amivel meghívhatod Fortuna Istennőjét az életedbe – Ima fortuna istennőhöz

Kedves Olvasók!

Valaha éreztétek már úgy, mintha az élettel táncolnátok, de mindig egy ütemet kihagytatok volna? Mintha a sors kártyái, amit nektek osztottak, sosem lennének a nyerő kezetekben? Akkor ez az ima neked szól! Ma felfedezünk egy ősi és gyönyörű hagyományt, amellyel Fortuna, a szerencse és bőség istennőjéhez fordulhatunk. Igen, ő az, aki képes megváltoztatni az életedet egyetlen szívből jövő imával. Maradj velünk, és érezd meg a varázslatot, amely a szavak mögött rejtőzik.

Hogyan hívhatod meg Fortuna Istennőjét az életedbe?

Fortuna, a szerencse istennője, az ősi rómaiak hitében a bőség és a boldogság megtestesítője volt. A következő ima, amelyet megosztok veletek, egy varázslatos kapu, amelyen keresztül kapcsolatba léphetünk vele. Ez az ima nem csupán szavak gyűjteménye, hanem egy szent szertartás, amely megnyitja az utat a szerencse és a bőség áradása előtt.

Íme az ima:

Ó, Fortuna, a szerencse istennője,
Ki a sors kereke fölött uralkodsz,
Hallgasd meg kérésem szívem mélyéről!
Add, hogy életem ösvényei
Szerencsével és bőséggel legyenek megáldva.

Emeld fel szárnyaidat,
És vezess el engem az arany ösvényre,
Hol minden lépésem nyomán virágok nyílnak,
És a boldogság kelyhe sosem apad ki.

Töltsd meg szívemet hálával,
És ajándékozz meg a bőség ajándékával,
Hogy életem minden napja
A te áldásod tükrözze.

Köszönöm, ó, jóságos Fortuna,
Hogy meghallgattál,
És kegyeidbe fogadsz engem.

Ámen.

Miért működik ez az ima?

Ez az ima egy ősi hagyományra épül, amely az emberi lélek és a magasabb rendű erők közötti kapcsolatot erősíti. A szavak varázslatos ereje és a hit ereje együttesen képesek megváltoztatni az életünk irányát. Amikor teljes szívvel és hittel mondjuk el ezt az imát, megnyitjuk magunkat Fortuna istennő áldásai előtt, és engedjük, hogy a szerencse és a bőség belépjen az életünkbe.

Ne feledd, kedves olvasó, a változás első lépése a hála kifejezése. Ha elmondod ezt az imát, kérlek, írd le kommentben a “Köszönöm” szót. Ezzel nemcsak háládat fejezed ki, hanem megerősíted a hitedet is, és megnyitod magad a változás és a szerencse előtt. A közösség ereje csodákat tehet, és minden egyes “Köszönöm” közelebb visz minket a bőséghez és a boldogsághoz.

Az élet egy csodálatos utazás, amely során néha szükségünk van egy kis segítségre a sors kerekeinek forgatásához. Fortuna istennő imájával megadhatjuk magunknak a lehetőséget, hogy megéljük a szerencse és a bőség csodáit. Ne feledd, a hit és a szavak ereje határtalan. Engedd meg magadnak, hogy részesülj ezekben az áldásokban, és oszd meg másokkal is ezt az értékes imát.

Bízz a folyamatban, és érezd meg a változást!

Áldással,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/