Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Drága Olvasóm,

Ma olyan beavató szavakat osztok meg veled, melyek erőt adnak a legsötétebb időkben is. Ez a mondat útmutató lehet a lelki békéd visszaszerzéséhez, ha nehéz helyzetbe kerülsz. Az élet néha csalódásokkal és akadályokkal teli, de ezek az idők is alakítanak minket és növekedésre ösztönöznek. Íme a mondat, mely örök igazságot rejteget: “Még a legmélyebb sötétségben is ott ragyog a fény.”

A remény fénye

A Biblia is megerősíti ezt a gondolatot, hiszen “az igazság fénye örökké ragyog” (Példabeszédek 4:18). A remény fénye mindig ott van szívünk mélyén, még a legnehezebb időkben is. Nem számít, hogy milyen sötétnek tűnik a helyzet, mindig van ott egy fény, ami tovább vezet minket.

Szeretnék veletek megosztani egy erőteljes imát, ami segíthet, ha nehéz időket éltek át:

“Drága Istenem, adj erőt nekem, hogy mindig meglássam a fényt, még a legmélyebb sötétségben is. Tarts meg a reményben és az erőben, amikor úgy érzem, hogy a körülmények ellenem dolgoznak. Ámen.”

És most szeretnék áldást mondani számotokra:

“Az Úr áldása kísérjen utadon, bárhova vezessen is az. Még a legsötétebb napokban is emlékezz arra, hogy a fény mindig ott van benned. Ámen.”

Ez az egyetlen mondat, amit jegyezz meg: “Még a legmélyebb sötétségben is ott ragyog a fény.” Tartsd szem előtt ezt a gondolatot és emlékezz, hogy a legnehezebb időkben is ott van benned a remény fénye.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK