Engedd el a kontrollt, és bízz a folyamatban!

Engedd el a kontrollt, és bízz a folyamatban!

Drága Fénytestvéreim!

Ma egy olyan üzenetet szeretnék megosztani veletek, amely egyenesen az angyalok szívéből érkezik. Arról szól, hogy néha el kell engednünk a kontrollt, és bíznunk kell a folyamatban, még akkor is, ha nem látjuk előre a végkifejletet. Az életünk sokszor olyan, mint egy hullámvasút, tele váratlan fordulatokkal és kihívásokkal, de az angyalok azt üzenik, hogy minden tapasztalatnak megvan a maga célja és értelme.

Eszembe jut Jeremiás próféta bölcs mondása: “Mert csak én tudom, mi a tervem veletek – így szól az Úr -: békességet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövőt adok nektek.” (Jeremiás 29:11) Igen, a Teremtőnek csodálatos terve van mindannyiunk életére, még ha mi magunk nem is látjuk mindig a nagyobb képet. Az angyalok most arra hívnak minket, hogy engedjük el a kontrollt, és bízzunk a folyamatban, amely a legmagasabb jónkat szolgálja.

Hadd fessem fel nektek, milyen felszabadító érzés, amikor elengedjük az irányítás iránti vágyunkat! Ahogy átadjuk magunkat az isteni vezetésnek, úgy válnak könnyebbé a terheink, és találunk rá a belső békénkre. Ne lepődjetek meg, ha váratlan áldások és lehetőségek tárulnak fel előttetek! Az angyalok már most azon munkálkodnak, hogy a legjobbat hozzák ki minden helyzetből!

Hallgassuk meg az angyalok üzenetét:

“Drága Gyermekem!

Látom, hogy gyakran küzdesz a kontroll iránti vággyal, de én arra hívlak, hogy engedd el, és bízz a folyamatban. A Teremtő végtelen bölcsességgel és szeretettel szövi életed mintáját, és minden szálnak megvan a maga helye és szerepe. Én mindig melletted állok, és segítek elcsendesíteni az elmédet. Engedd, hogy a bizalom és a ráhagyatkozás vezessen téged! Hidd el, hogy a folyamat a legjobbat hozza ki belőled, és pontosan oda vezet, ahol lenned kell!”

Most pedig mondjunk együtt egy ráhagyatkozó imát:

“Édes Istenem, ma elengedem a kontrollt, és rábízom magam a Te végtelen bölcsességedre. Elfogadom, hogy a Te terved tökéletes, még ha nem is látom mindig az összefüggéseket. Kérlek, adj nekem erőt és hitet, hogy a kétségek helyett a bizalmat válasszam! Segíts ráhagyatkozni a folyamatra, és elfogadni mindazt, amit az élet hoz. Tudom, hogy a Te kezedben biztonságban vagyok, és minden a javamra válik.

Ámen.”

Kedveseim, merjétek elengedni a kontrollt, és rábízni magatokat az élet természetes folyamatára! Engedjétek, hogy az angyalok vezessenek titeket a ráhagyatkozás útján, és megtapasztaljátok a valódi szabadság ízét. Emlékezzetek: minden úgy tökéletes, ahogy van, és ti biztonságban vagytok a Teremtő kezében!

A ráhagyatkozás fényében,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/

A tartalom nem másolható!