Erőteljes ima az éjszaka angyalaihoz, amely megnyitja a békesség kapuját annak, aki tiszta szívvel hisz benne!

Erőteljes ima az éjszaka angyalaihoz, amely megnyitja a békesség kapuját annak, aki tiszta szívvel hisz benne!

Szeretett Éjszaka Angyalai,

Az éjszaka csendjében fordulok hozzátok, ti, akik az éjszaka óráiban őrzitek lelkem és testem. Tudom, hogy ti vagytok a híd az Istenség és a Világosság között, ti vigyázó szemeitekkel áldást hoztok sötét időkben.

Áldás az Éjszakára:

Áldjátok meg, Ó, Szeretett Angyalok, ezt az éjszakát, hogy nyugodt és békés legyen. Töltsd meg a szívemet a hit és remény fényével, és vezess a reggeli fény felé.

Áruld el nekem, Kedves Angyalom, merre találom belső spirituális útmutatásomat és erőmet. Mutass utat a lelkem útján, és mutass be engem az én Istenségemnek.

Kérem az Úr jelenlétét az éjszaka folyamán, hogy a szívemet és elmémet aranyozza be szeretetével és bölcsességével. Legyen az Ő jelenléte a lámpásom a mai éjszakán.

Köszönöm nektek, Kedves Angyalok, hogy vigyáztok rám, miközben alszom. Köszönöm a békét, a védelmet, és az éjszaka csodáit.

Ámen.


Ez az ima mély kapcsolatot teremt az éjszaka angyalai és az imádkozó személy között. Az ima személyes és intenzív, és magába foglalja az áldás kérését, a hálát, és az egyéni kapcsolatot az Istenséggel és az éjszaka angyalaival.


Visszajelzés az olvasóinktól, az ima használata után:

Mária, Budapest: “Az éjszaka angyalaihoz szóló ima pontosan azt adta nekem, amire szükségem volt. Már hosszú ideje keresem a megfelelő módot, hogy megoldjam az éjszakai félelmeim problémáit és megfogalmazzam a reményeimet. Az ima elolvasása után úgy éreztem, megnyugodtam, és nagyon békés éjszakám volt. Köszönöm, hogy megosztottátok ezt a csodálatos imát!”

Gábor, Pécs: “Nagyon tetszik, ahogy ez az ima ötvözi a keresztény és a new-age gondolatokat. Mindig is hittem az angyalok jelenlétében, de soha nem találtam a megfelelő szavakat, amelyekkel kifejezhetném ezt a hitemet. Ez az ima megnyitotta számomra az éjszaka angyalai felé vezető utat, és erőt adott a mindennapi életem során.”

Katalin, Szeged: “Az éjszaka angyalaihoz írt ima valóban inspiráló és felemelő volt számomra. Amikor először olvastam, éppen egy nagyon nehéz időszakon mentem keresztül. Az ima szavai  reményt és vigaszt adtak nekem, és úgy éreztem, hogy valaki vigyáz rám. Azóta minden este elolvasom az imát, és érzem, hogy valóban segít. Köszönöm, hogy ezt az imát megosztottátok!”


Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!