Ez a mantra kihúz a bajból, mentsd el magadnak!

Ez a mantra kihúz a bajból, mentsd el magadnak!

Kedves Olvasónk!

Érezd az angyalok gyengéd simogatását, ahogy átölelnek téged a fény és szeretet végtelen áramlásában. Az ég angyalai üzenete ma: “Ez a mantra kihúz a bajból, mentsd el magadnak! A szavak hatalmas erővel bírnak, és ez a mantra segít megteremteni a szükséges erőt és bátorságot, hogy legyőzd a nehézségeket és megvalósítsd a céljaidat.”

A MANTRA:

“Isteni fény, áraszd rám a bölcsességet, az erőt és a bátorságot. Angyalok vezessenek engem az úton, ahol a legnagyobb jóra találok. Megnyitom a szívemet, elfogadom a segítséget és a szeretetet. A bajban nem vagyok egyedül, a mantra erővel tölt el engem.

Amen.”

A következő napokban érezni fogod az angyalok támogatását és segítségét minden lépésednél. Azt üzenik neked:

“Ne félj, mert mi mindig melletted állunk. Használd ezt a mantrát, és hozd meg a helyes döntéseket, amelyek vezetnek a boldogság és harmónia útján.”

Az ég angyalai áldást és szeretetet is küldenek neked, és ezt üzenik neked:

“Nyisd meg a szíved, és engedd, hogy az Isteni fény átöleljen. Engedd, hogy a mantra ereje vezessen a helyes úton, és megtaláld a békét és az örömet életed minden területén.”

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy az angyalok áldása elérhesse mindazokat, akiknek szükségük van rá. Írd meg a köszönöm szót a kommentben, hogy az angyali energia személyesen is megtaláljon téged, és érezd, hogy minden nehézség ellenére is van remény és fény az életben.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

A tartalom nem másolható!